KLACID -antibiotika

axa01234

ANTIBIOTIKA NICIA FLOFU V čREVACH ,AJ V POSVE.... TREBA SI ZOHNAT -TIBETSKU HUBU -VYRABA -ZAKYSANE MLIEKO-POZRI NA GOOGLE , JA JU MAM DOMA - HUBA SA ZALIEVA MLIEKOM A STALE SA ROZMNOžUJE , TAKZE JU ROZDAVAM. A NA ZNICENU FLORU V POSVE A NA ZAPALY S TYM SPOJENE JE KOLOIDNE STRIEBRO-NASTRIEKAT PRIAMO NA MIESTO.(maju v lekarni)stoji okolo 10-12E.

axa01234

... tlak vam vyrovna macerat z imela- na 4 hodiny daj do 3dl studenej vody 2lyzicky imela(maju sypane v lekarni) pyje sa pocas dna. vraj maju v Rakusku aj kvapky z imela...

akinom007

ethel/ ja viem ze su silne a presne s tym ja mavam probelm , ja sa pred kazdym antibiotikom riadne najem aj ked ich uzivam trebars neskoro v noci, lebo ja by som zvracala. Aj teraz uzivam o 8 a o 20 tak si pekne privstanem dam ranajky a az potom tabletku+ mi dala dr. Hylak preventivne 2 x denne

akinom007

neva/ no akurat som po rannej tabletke Klacidu este vecer a potom uz beriem len erdomed a ten mi uz hadam nic take nespravi. Mna len akosi svrbi cele telo po tom Klacide , je to tam v neziaducich ucinkoch ale malo by to prejst po douzivani.
Moja lekarka totizto nema velky vyber liekov ktore mi nasadit kedze mam alergiu na celu radu penicilinovych ATB.
Inak to mas oproti mne vysoky tlak:) mOj rekordny tlak je 85/51. Tiez som si uz na to zvykla, len nesmiem rano prudko vstat aby mi nezostalo zle.

ethel

išlo o normálnu alergickú reakciu na ten druh atb.Všetko sa môže stať.
Klacid sú silné atb,ťažko sa znášajú na žalúdok,lepšie je sa najesť pred tabletkou....

neva

Tiež mávam velmi nizky tlak - bežne 90/65. Naučila som sa s tým žiť, nerobí mi to väčšií problém. Keď mi prišlo zle, niekedy v noci, tak som to nejako poležiačky vydržala, hoci sa so mnou krútila celá spálna. Ráno ma manžel odviezol k lekarke. Poprosil sestričku, aby ma zobrala, že mi je zle. Sestrička ho odbila s tým, že majú niekoho vo vnútri, nech počkám. Kým sa otvorili druhý krát dvere, tak ani neviem ako som nimi prešla. Rovno ma položili na postel. Kedže moja lekarka je aj intenistka, tak mi hned urobili EKG, tlak som mala 140/100 a pulz 138/ min., dali mi nejakú tabletku užiť a injekciu do žily. Potom som tam asi 1 hodinu ležala a domov som odišla po svojich, akoby mi nič nebolo v ten den.

Nechcela som Ta vystrašiť, boli to vlastne vedlajšie účinky toho lieku na mna. Určite sa to bežne nestáva, ale občas sa také stane.

akinom007

neva/ no teda..dufam ze mne sa to nestane, ja mam inak stasne nizky tlak.
Dnes mam este uzit vecer a potom zajtra rano a vecer+ beriem ale aj erdomed ale to nie su antibiotika.

neva

ja som ich brala tiež 2x denne (1 každých 12 hod.) a po 3 dňoch sa mi náhle zvýšil tlak a tep. Strašne mi bolo zle, úplne som mala kolaps. Skončila som u lekára.

akinom007

adklac/ tak to ja sa vzdy "zaplesnim" mozem robit co chcem s tym ratam..+ dostanem zapal dasien po kazdych natibiotikach