TEHOTENSKY TEST

Sasky

Veľmi by ma zaujímala odpoveď... Keďže som si robila tehotenský test dva týždne pred druhým 1. negatívny, 2. pozitívny. HCG v krvi 1000 je možnosť, že by som bola tehotná i pri 1.teste alebo i skôr. Ďakujem za príspevky, všetky porozne prečítam.

vlaĎa777

dakujem baby za odpovede. :)) Zajtra skocim do lekarne a urobim si novy test. kamaratka mi z vlastnej skusenosti tiez potvrdila, ze jej sa na teste objavili 2 ciarky az po 2 tyzdnoch meskania, dovtedy vraj nic.
tak uvidime :))

aluska

bohuzial skoro vzd plti pravidlo, ak mas podozrenie ze mas byt z coho tehotna, ak ti vyjde negativny, tak to este neznamena, ze si nehotna neni-mozno mas len malo HCG v tele, ale ak ti vyjde pozitivny, tak si aspon na 99% tehotna.cize hlavne ten negativny test neni taky spolahlivy

hhjk

no podla mna su tehotenske testy uz vysoko spolahlive ze zachytia tehotenstvo aj v den ocakavanej menstruacie..aspon u mna to tak bolo vysiel mi pozitivny..a potom za tyzden uz tam boli take ciariska ako hrom

portvis

ahojte, meska mi menstruacie 2 tyzne, robila som si tehotenske testy - 2 ale oba vysli negaivne,hlaina HCG nemusi byt ostatocne vysoka ani po takom case, ci som pravepoobne neni tehotna? neznasam cakanie, ale asi mi nic ine neostava, k doktorke sa skor ako o tri tyzne nedostanem.....

:)

Ahoj!Takze Rapiclear nepatri k testom ktore si treba robit az ked meska menstruacia.Jedina podmienka je ze to musi byt min.na piaty den po styku.Ak by si bola tehotna,vtedy je uz konentracia choriogonadotropinu v moci v koncentracii ktoru tento test zachyti,ma vysoku citlivost.Ale vzdy je nejake ale..mohla si si ho zle spravit-napr.nedostatok mocu,alebo vecer robeny test a pod.

mar/ka

skus si urobyt test o tyzden neskor. Hoci sa na testoch uvadza, ze potvrdia tehotenstvo uz o 8dni po oplodneni,podla mna je to prehnane. Tvoje HCG moze byt este nizke a nemusel nan test este zareagovat.

vlaďa777

ahojte. uz 5dni mi meska menzes.vcera som si robila test, no vysla jedna ciarocka. stale ma pobolieva brucho, obcas mi pride zle a bolieva ma hlava. myslite si, ze sa test moze mylit? roibla som si ho skoro? ďakujem za radu :)) ja by som totiz to babo aj uvitala :)