ako na to?

Príspevok v téme: ako na to?
petra.

ahojte! viem že táto téma sa tu dokola rozoberá, ale aj ja by som potrebovala poradiť. Keď robím priateľovi orál, tak ma dosť napína na vracanie. Keď si ho sama dávam do úst a idem hore - dole, ani nie. Ale on robí aj sám pohyby von-donútra a vtedy ma napne, až mi vyjdú slzy. Ľúbime sa, nenúti ma do toho, ale chcem, aby mu bolo dobre.
Tak by som chcela vedieť ako to robíte vy, aby vás nenaplo. Ďakujem.

viki.

mna nqenapína z toho že si ho dávam hlboko do úst. to tak ani nedávam, mna napne z jeho vlhkosti. Neviem prečo?
Je čistotný, pekný, ľúbim ho. tak ako na toto?

Pitbull

Jasne že ked si ho dáš hlboko do ust ta napne to je ako ked si strčíš kefku do úst tak budeš vracať. Nedávaj si ho ta hlboko.

kacicka

tak si ho nedavaj cely hlboko do ust zakazdym a nebude ta napinat.urob to raz dvakrat a potom viackrat nedavaj tak hlboko.samozrejme to striedaj, nech ma chlapec radost.

tina

ahojte, moj problem zapada do tejto temy.. ja som mala velmi zlu skusenost s byvalym, ohladom oralu, zjednodusene proste ma prinutil a nepytal sa.. ide o to, ze od rozchodu s nim som to proste uz nikdy neurobila, lebo sa mi to vybavilo vzdy, aj tie pocity, a to uz vacsinou skoncilo aj cele milovanie, taky blok akokeby..ale teraz mam uzasneho priatela a aj by som ho chcela potesit, ale akosi sa bojim spravit to, ze sa mu to nebude pacit, ze to nebude dobre..neviem ako to urobit.. :(

whee_ee

no, ja neviem..priatel sa vacsinou do mna spravi, hehe.. sme spolu dva roky, vzájomne svoji prvíí sex.partneri.. no..tak ale ked sa tak hrame, tak to mame take vselijake:D.. je vo mne, potom ho oralne drazdim, potom on mna a tak sa to strieda vselijako ale koniec je takmer vzdy vo mne:D

alexi

chce uspokojiť orálne. ale nie vždy. niekedy nás to napadne. A to má 26 rokov a je rýchly ako pubertiak. nechápem. a sme spolu pol roka.

whee_ee

tak nech ta potom on uspokoji oralne alebo tak:) ked nemôže viac..a prečo vystriehnut aby sa nespravil?? kvoli ochrane alebo len tak?:D lebo chce dokoncit oralne?