prikrmovanie babatka

maminka18

ahoj.mam malého 8mes synčeka veľkého jedáka je tu niekto s takým problémom a nevie si tiež rady mňa každý uspokojuje že po čase to prejde

Barbitka99

Lucina,

ja som moju malú začala prikrmovať mliečkom BEBA 2 Prémium.
Je to mlieko s obsahom živých probiotických baktérií, ktoré posiľňujú obranyschopnosť bábätka. Pomáhajú zmenšovať problémy s trávením (zápcha, hnačka), ktoré sa môžu vyskytnúť pri prechode z materského mlieka na inú stravu. Mlieko je obohatené o zložky, ktoré sa nachádzajú v materskom mlieku a sú dôležité pre vývin imunity.
Ja len odporúčam :-)

miska31

Ahoj ja mam dve deti a obydve som prikrmovala bebou ha a nemaju zatial žiadnu alergiu ani nič podobne ale tozaleži na tom či ju bude tvoje dieta chciet nie všetkym babetkam chuti.Moje deti nechceli sunar ani ine.

dd

ja som dcerke aj mixovala, ked sme zacinali s prikrmami..ked sa jej popretlacali nejake zubky, tak som zacala postupne len pucit, teraz, ked uz ma zubkov dost, uz vobec nepucim a bez problemov pohryzie aj velke kusky..a vobec som nesolila asi do 11.mes.az okolo roka som jej zacala postupne troska prisalat..

anonymmm

pol rocne dieta ak bolo doteraz kojene treba prikrmovat zacina sa nemliecnym prikrmom na obed a postupne sa pridava, od toho je pediater aby ti poradil, tak sa ho pýtaj na to!!

teta erika

ahojte. ja mam dve deticky.Dcerku som dojcila do pol roka a synceka do 11 mesiaca. Akonahle dosiahli pol roka skusala som davat normalne prikrmi. Uvarenu zeleninku (ale iba roztlacenu, nie mixovanu, aby nemali problem potom vziat do ust vacsie mnozstvo potravy). Neskor som skusila varene kuracie maso, presnidavky, od siedmeho mesiaca jedli pribinaciky, Struhane jablko, mrkvu, proste vsetko co aj dospeli, len menej slane a roztlacene. Normalne som im varila polievky, zemiaky s maslom a tak. Nemusis pokracovat a prikromovat chemicky upravenymi mliekami. Staci nmormalna potrava.

RNG

Beba ha(Nestle) je vyrobok zo srvatky kravskeho mlieka, kde su bielkoviny ciastocne rozlozene pre lepsie stravenie. Podla vyrobcov znizuje moznost alergii, ktore maju niektore deti z kravskeho mlieka.
Osobne som nie prilis nadseny priemyselnymi vyrobkami, ked moze dieta dostavat normalnu potravu(postupne)

dd

polrocne dieta, pokial bolo dosial plne dojcene, uz by malo zacat s prikrmami, ale nie dalsie mlieko, ale pomalicky postupne zeleninku, po nejakom cca mesiaci pomalicky masko(najlepsie kuracie)..to Ti predsa pediater v poradni musel povedat..ci ako myslis, ze namiesto dojcenia mu davat umele mliecko?ja dcerku dojcim stale a to ma uz 19mes. a nelutujem, ze jej nedavam tie umele mlieka, ked jej moje chuti..