dokedy napr. spíte

Príspevok v téme: dokedy napr. spíte
stresovaná

mojej mame všetko na mne vadí...
ak cez sobotu a nedelu spím do 10.00 hod, len vykrikuje: vstávaj, len vylihuješ... a naschvál trieska riadom a dverami a keď poviem, aby ma nechala tak je celý deň na mňa potom nasratá...
dnes som na PC cca 4 hodiny a ona je zas nasratá, že nič nerobím, čo do toho toľko čumím a ona sa nemá s kým ani rozprávať. ale veď má môjho otca!!!
mám 24 rokov ale aby som sa stále triasla, už keď ju počujem, že ide, no des. nikam nechodím, pracujem ,nepijem ,nefajčím, frajera nemám. a ak náhodou raz za tri mesiace idem von, už je zle. ako to riešite vy? kedy napr.ráno vstávate a rodičia sa nehnevajú?

majkaaa

Inak,cez víkend sa aj ja často vyhrabem z pelechu o jedenástej. Ale nespím dovtedy,robím si na počítači s fotkami,behám po nete,alebo jednoducho chatujem .No a čo??

majkaaa

Tak teraz neviem,či by som nemala trošku pritiahnuť tomu môjmu synovi kyslík. Ale nie,to žartujem.Tak Esmeraldu by som nepozerala ani ako mladá,ani ako stará. To radšej kávičku a rozhovor. Skús mame vysvetliť,že počítač je tvoj pracovný nástroj. A daňové priznanie si nechceš nechať na poslednú chvíľu. Je ťažko radiť,najlepšie by bolo mame nájsť vhodnú kamarátku.

s.m.i.l.e.

ja som este na strednej a mam 17 rokov a moja matka je taka ista, dokonca si musim sama zarabat (brigadujem) na oblecenie, pretoze ona mi kupi jedny nohavice raz za rok a potom mi to furt vycita, aj ked su roztrhane na zadku. sprchujem sa kazdy den a hlavu si umyvam 2x za tyzden , a ona mi hocikedy dojde pocas toho vypnut teplu vodu,takze tak, ked spim v sobotu v nedelu viac jak do deviatej uz jej to vadi, a ked som na internete tak obcas musim predstierat, ze som tak koli skole, lebo inac schova mis od pocitaca, takze tak.

stresovaná

majka tak to je skvelé, keď si taká šikovná. skúsm pozháňať info. Musím ju na niečo nalákať. vieš ja sa bojím dokonca toho, že na seba tak nalipneme, že ak sa jej niečo stane, tak to neprežujem, lebo budem na ňu tak navyknutá. Musíme využívať voľný aspoň občas osobitne. Lebo som z toho podráždená a nervózna. Aj dnes, robím si daň.prinanie , tak zapnem PC a ona : už zase ten počítač. Lezie mi to na nervy. celý deň som sama, ledva čakám, kedy prídeš z roboty a ty si sadneš za počítač a si ticho. Veď máš na daň. priznanie čas.... No tak zas som to vypla a sedela s ňou pri TV a pozerala Esmeraldu. Tak prešiel ďaľší deň.