Antikoncepcia

Príspevok v téme: Antikoncepcia
buxi245

uzivam HAK a prvy krat sa mi stalo ze som si zabudla dat tabletku a zistila som to az po 13 hodinách hend som si ju dala..pohlavny styk som mala pred dvomi dnami ako som si ju zabudla dat (predtym ako som ju vynechala) aka je moznost ze som tehotna stalo sa niekomu nieco podobne? prosim poradte dakujem:)

fffk

to, ze po vysadeni antikon. vam meska menstruacia je uplne normalne...ja som ju asi az po mesiaci a pol dostala..a to vam boli teda bolesti..az vtedy si clovek uvedomi, ake tazke hormony to boli...kramy sa mi upravili do normalu az po tristvrte roku..

ivka.

no monicka sa už asi neozve, tak poprosím niekoho o radu. Ako som písala, zo zdr. dôvodov začínam na bud. týždeň brať HAK. Prvú tabletku si dám v prvý deň menštruácie. Ale ďalší začiatok menštrácie by som chcela dostávať vždy v stredu. ako sa to dá naplánovať? Ako ste si posunuli dni?

ivka.

monicka je to normálne. ak si neobávaš tehotenstva, tak ešte týždeň počkaj. A prečo si vysadila. Ja bud. týždeň začínam brať ale trošku sa bojím vedľ.účinkov. Ty si mala nejaké?

buxi245

muschka105 - no wed za to som sa aj ja pytalaa ci niekto s tym nema skusenosti pretoze zo iste som si citala aj ja a moc som sa nepotesila:( asi len tolko wed uwidim casom..ale hadam to nic nebude wed je to len o 1 hodinu ked to tak vezmem, ze 13 hodin ..no snad budem mat stastie aj tak dakujem

monicka2509

ahojte vysadila som hak a menstruacia mi meska uz 2tyzdne,mam ist ku gynde ci este pockat ci co?viete niekto poradit?

muschka105

nikdy by so msi nedovolila nikoho stresovat
- pribalovy letak vid- ak uplynulo viac ako 12 hodín od času kedy sa mala užiť obalená tableta, spoľahlivosť hak sa môže znížiť. Zvlášť veľké riziko otehotnenia je vtedy ak ste vynechali obalenu tabletu na začiatku alebo na konci balenia. viď nasledovné pravidlá -1 obalená tableta vynechana v 1 týždni- užite tabletu ihneď ako si spomeniete a nasledujucu potom vo zvyčajnom čase. Počas nasledujucich dni použite naviac ďalšie antikoncepčné opatrenie- barierovu metody kontracepcie. Ak ste mali pohlavny styk počas týždna pred vynechanim tablety, je mozne ze otehotniete.
-------------------------------------
Ja nedavam plane nadeje nikdy. NIKDY.

adriana.

pozerali ste dnes Ružovú záhradu? Dostala z antikoncepcie vyrážky. Mala ste to niektorá. Bud. týždeň mám začať brať / zo zdrav.dôvodov/a normálne som sa zľakla. Dostala ste niektorá vyrážky z HAK?

leila

ja nehcapem preco ju stresujes, ved tehotna nemoye byt, sex mala dva dni predtym ako si zabudla yobrat tabletku, takze tehotna byt nemoye......a to ze sa ma chranit dalsich sedem dni potom ako ju yabudla vziat som uz davno napisala....