Z hnedovlasky na blond?

ana_bella

ahoojky ja som tiez hnedocierne vlasy a zelene oci a tuzim byt blondinka, bojim sa iba tych odrastov. Myslim ze blond by sa mi hodila k povahe, ludia mi zvyknu vraviet ze som sa mala narodit ako blond. Ak chcete vyskusat ako by ste vyzerali s blond vlasmi skuste makeover na oxygen.com nieje to bohvieco ale nic lepsie sa mi nepodarilo najst. Mozte si tam vlozit vlasnu fotku ak sa zaregistrujete a skusat rozne ucesy:)

alusinka

Ja uz som mala na hlave od ciernej, cez cervenu, rysavu, tmavo hnedu az blondavu farbu. A konecne sa mi po rokoch podarilo dostat sa opat k povodnej :)) Strasne som si vlasy donicila. Ale tak, aspon viem, ze niekedy je lepsie neexperimentovat ;)

btw. ked chces ist s tmavo hnedej az ciernej na blond, tak iba pomalicky, postupne. Inak to neskutocne znici vlasy ;)

Ľubinkaa

Ahojteee...myslíte si že by som si mala dať blond vlasy? teraz mám hnedé asi rok už si ich farbím..ale moje povodné vlasy sú blond chcela by som sa opäť vrátiť k blond vlasom no neviem..mám modré oči tak možno by to wyzeralo pekne..hm čo myslíte? dakujem krásne :)

kukurickaa

som hnedovlaska s tmavym obocim a miernymi pehami..ale strasne mi som chcela byt tmava blond.chcela by som sa najprv vidiet..nepozna niekto niaky program,link na take nieco?

laryah

baby,vedeli by ste mi povedat ako sa dostane, k svoje povodnej farbe vlasov?mam ich tmavo blond alebo svetlo hnede to nevem:) uz ich mam od posledneho farbenia asi 10cm vyrastnute,mala som tmavsiu hnedu farbu,kt uz medzicasom vybledla a mne nastastie sa ani neda velmi vidiet ten rozdiel hore a dole:)len by som chcela spat svou povodnu....:( DAKUJEM! jaj,kadernik mi povedal ze nemoze z tmavsej farby spravit bledsiu(AMATER JEDEN)ale melir zas nechcem.

nelly15

ja som bola brunet a dala som si blond chytilo mi to pekne každý mi to chvalil na zima som isla opat na brunet a zasa ide leto tak zasa dáme blond =))