35 rokov a sex ako v 80tke

Príspevok v téme: 35 rokov a sex ako v 80tke
abcde

Ludia, toto je tema skor pre starsich, tak neviem, ci som trafila do spravneho fora :)
pozname sa od 16, 13 rokov sme manzelia, mame obaja 35. Uz asi 3 roky nemame sex. No, aby som neklamala, za tie tri roky bol asi 7x, z toho 4x na dovolenke.
Mame sa radi, to som si ista aj z jeho strany. Ked ideme okolo seba, casto si dame pusu alebo pohladenie. Ale na to, aby sa nas telesny kontakt obmedzil len na toto, mame este malo rokov, co poviete?!
Naposledy sme sa milovali este v starom roku...a nebolo to bohvieco. Myslim vsak, ze v manzelstve sa take veci stavaju. Viete ako sa hovori - nie je kazdy den nedela :) napriek tomu, kedysi, aj po narodeni deti, sme si to vedeli uzit. Urcite raz pride na kazdy par unava, ale takto skoro?!
Minmochodom, uz mi je trapne nieco zacinat, po takej dlhej pauze :-/ a mojmu muzovi asi tiez, natolko ho uz poznam.
Mozete to nejako okomentovat, poradit, cokolvek, dakujem. Len nie take klasiky ako sexi pradlo, to prosim nie, na to sa pozname uz pridlho, aby som sa zrazu zacala hrat na zenu-vampa :D

???

Po týždňoch celibátu (tie posledné dni aj bolelo brucho ...) to dopadlo takto:
prvých 24 hodín - 3 x sex
druhý deň - 2 x sex
tretí deň - 1 x sex + tv-erotika
štvrtý deň - 1 x sex (nákup v sexschope: na odporučenie predavačky sme kúpili taký povrchom najviac podobný živému - ináč vrelo odporúčam ďalej, lebo chvíľami je na neroznanie ...)
piaty deň 0 x sex
šiesty deň 1 x sex
sielmy a ostatné dni 0 x sex (veľa manuálnej roboty)
KEĎ TO TAK ZRÁTAM - MÁME MESIAC V PREDSTIHU: sex každý 4.deň ?!?!?

modroočko278

Ahoj..ja som z mojim manželom 7 rokov Plus 5 sme spolu chodili takže sexuálne spolu sme 12r..a poviem ti tiež to nieje boohvie čo máme spolu sex asi raz za týžden alebo za dva...ale chyba je asi na mojej strane, pretože ma to s ním bavý čoraz menej..No nikdy som ho nepodviedla. Možno to bude zniet hlúpo ale neuvažovala si nad tým pridat ku vám dalšieho chlapa,alebo ženu, či pár??? (nie je to návrh)...len úvaha.. vela štastia

TVRDY

nema niekto zaujem o WIAGRU 100mg PFIZER,CIALIS 20MG LILLY, CENA ZA KUS 7€ BALENIE OBSAHUJE 4KS CENA ZA BALENIE
28€ MAM AJ KAMAGRU ZELE UCINKUJE UZ DO 15 MINUT ZARUCENE NAJLEPSIA NA ROZKOS PRICHUT JAHODA,POMARANC CENA 5€ POSIELAM NA
DOBIRKU AJ OSOBNE

KONTAKT:
E-MAIL:VIAGRASK@GMAIL.COM MOBIL-0949629938

jasne

dnes si isiel nieco vybavit s kamaratom a pred dvomi hodinami mi volal, ze sa este zastavi s nim "na jedno".
To akosi dlho piju to jedno! A zajtra vecer nie som doma, pracovne. To mi akoze bohovia nepraju, alebo co...

jasne

No, vcera nic nebolo, lebo muz sa necitil dobre, asi sa prezral, daval si sodu bicarbonu a Pancreolany... :-))) uvidime dnes, mozno zas bude nejaka pricina, preco sa nebude dat :-o

jasne

Missy, vies, ze si ma potesila? Mala som aj takuto teoriu na napravu, ale bala som sa, ze by mohla vypalit opacne. Ale vies co, vyskusam to...(naordinujeme si sex :) ) Bala som sa, ze by mohol vzniknut aj uplny odpor, uz len to by chybalo...:-/ na vine su tie sproste vtipy...inac vtipne :)) ale mne akurat udreli na nespravnu strunu.
: Kedysi v mladosti, ked mi zena pohladila vlasy, postavil sa mi vtak. Teraz, ked mi pohladi vtaka, postavia sa mi vlasy. : Kks, nie velmi povzbudive :) a este ten o dileme zenateho muza (ist von a pozerat sa na to, co nemozem pretiahnut, alebo ostat doma a pretiahnut to, na co sa uz nemozem pozerat).

Ale...zariskujem. Mozno sa mu nepostavia vlasy a bude aj celkom rad :)

Otazniky, jasnacka ze mam takyto stres aj ja, ale tomu sa asi nevyhneme. Ved aj kedysi takyto stres bol, ale nekazilo nam to potesenie :) Inac, ja nemam orgazmus vzdy, ale verte ci nie, nevadi mi to...vzrusenie mi staci a pozvolna opadne bez orgazmu. Org. mam len vtedy ak mam stastie :)

Dam vediet, ako dopadol ten ordinovany...:)

???

Spomenula som si na vlaňajšiu dovolenku - ináč prvú naozajstnú po 15 rokoch manželstva: more, super pľac - dve izby, aby boli deti oddelene ...
No za tých 10 dní sme sa milovali asi 3x! Dôvod? Zrazu bolo veľa času, "dnes ráno nie, dnes večer nie, veď bude ďalšie ráno, aj zajtra je deň ... "
2 roky sme boli zvyknutí na týždňovky a víkendové sexovanie. A nepohla s nami ani prímorská romantika! Boli sme obidvaja potichu - aj nahlas sklamaní. Po čase som prišla na dôvod (asi): keďže mi v tom termíne vychádzal menzes - bola som si predpísať tie odďalovacie tabletky - ktoré nám tak krásne naplánovaný vytúžený relax POS..LI!!! Takže celé to obdobie som bola v predmenštruačnom napätí, kedy chuť nemávam.

Ale ešte toto:
Priznávam, že keď sa sex u nás nekoná, väčšinou je to za mňa - niekedy sa nevzruším na 100%.
Vtedy nás to oboch mrzí: mňa bolí brucho - ak muž nedokončí, aj jeho. Ak dokončí, zas má výčitky, že bol sám.

Viac-menej je to zapríčinené stresom: pri milovaní veľa myslím - ráno treba zavčasu vstávať, treba si oddýchnuť a tak. Alebo veľmi chcem - a vtedy mi to just nejde! A dookola ...

Chcela som napomenúť, či nemáš podobný problém, a potom PODVEDOME odmietaš - nechceš, lebo sa bojíš, ako to dopadne.

Missy99

proste sa netreba bat aj trochy planovania a postupne obaja objavite to stare caro sexu:)len to bude troska trvat,po jednom raze to nepojde

Missy99

ahoj..mam podobny problem,takze ta chapem..chapem uplne vsetko aj s tym pradlom,viem ako to myslis,pretoze najprv sex musis mat,aby si ho mohla ozvlastnovat a je jasne,ze aj keby si sa mu ukazala v sexi pradle,tak ho to az tak nepohne kedze ta vidi nahu denne. ako som uz povedala, mam podobny problem a este sa mi ho nepodarilo uplne vyriesit, ale zistila som,ze jedine, co pomaha je donutit sa.viem,ze to znie mozno trocha cudne,ale fakt jedine co mi aspon trocha pomohlo bolo,ked sme si povedali,ze fajn moj zlaty uz je to s tym sexom biedne,skusme s tym nieco urobit.dneska vecer budeme mat jednoducho sex.serialy si dame nahrat,vypneme telku,pustime nejake romanticke pesnicky a proste sa \"premozeme\".Uz sme to takto spravili par krat a vazne sa pocas sexu pristihnem,ze si to po dlhej dobe uzivam.a kazdy dalsi krat sa bude treba premahat menej a menej.aspon teda dufam:)tak neviem ci som ti pomohla,ale ver tomu,ze viem presne ako sa citis:)

jasne

Ema, ani nevies, ako si ma potesila! :) aj nazorom na sms a pradielko, ale najma tvojim optimistickym zaverom. Hoci, ja az take optimisticke vizie nemam, ale mozno mas pravdu, toto ma nenapadlo, ze to moze byt blbe obdobie.
Vlastne - mozno v podvedomi som to mala, kedze hladam vychodisko, nenasilne vychodisko, aby sa z blbeho obdobia nestal zvyk. Treba to utnut, ale ako utnut? V sexe a erotike planovanie nie je velmi vhodne (uz sme mali taky planovany sex ked sa nam nechcelo ale postavila som si hlavu, ze uz dlho nebol a muzovi asi bolo blbe odmietnut ma - nikdy to este neurobil. A veru taky rozpacity sex som este nemala :)) )
MM33, chapem tvoju teoriu a urcite mas pravdu, ja som necakala ze budeme po sebe vasnivo skakat 30 rokov :) ale co je vela, je vela. Keby nas to draplo aspon 3x do mesiaca...
Inac, ja obcas hodim poznamku, ze ci vidi, ako sme dopadli...nerobim vycitky, mozeme za to obaja rovnako, Ale ked je nieco v telke alebo ked pride z roboty o 21 a este do 23 riesi pracu na pc, alebo ide s kamosom na pivo, proste ked sa to hodi, tak to trochu spoznamkujem. Nie formou vycitky, ale upozornenim, ze to vnimam a viem o tom. A rada by som vedela, ci aj on to vnima, alebo zije len zo dna na den a neriesi.
Hm, on ma dost prace, mozno sa naozaj nezaobera buducnostou.
Ja mam aj pracu ktora ma bavi, aj konicky ktorym sa venujem, ale toto ma napriek tomu stiha zrat. Naproti tomu mam pocit, ze on to sice vnima ale v cvrkote dni ho to trapit nestiha.
Sakris, uz to dobre motam....
Proste sa bojim, ze nam zivot ujde, ze jedneho dna budeme mat 70 a uz bude neskoro riesit. (Aj pred muzom som tuto vetu vyslovila a reagoval tak...neprinosne, nejakym priatelskym blablabla)