aky mate internet?

Príspevok v téme: aky mate internet?
zuzana175

clovek by neveril, ako vas dokazu oklamat, len aby na vas zarobili...koncil mi internet, isla som do t-comu, ze co mam dalej spravit a oni mi tam povedali, ze nic netraba, ze ked nic s tym nespravim,tak mi to bude dalej pokracovat.
no veru aj pokracovalo,ale za neakciovu cenu. 1200sk...inak to bolo 600s..turbo 2 plus...
no a cele moje uspory som musela dat na tu fakturu, len aby bol doma klud kvoli financiam.
tak sa vas pytam,,,ake mate internety...ake ceny a od koho,ci orange, t-com, ci t-mobile..
uz ma to stve to stale pocuvat, ze druhi maju za 180 sk a my taky drahy...tak vam dakujem

Darla

tcom je des operator. absolutna nespokojnost. Teraz mame digi aj telku aj internet. netreba ist cez kablovku. Overte si dostupnost a chodte do digitalu: www.digislovakia.sk

CMu_Q

my kablovy nemame cez TV, ale normalne mame po nasom meste potiahnute kable, na panelakoch, uliciach, a pod. Jeden pan tak podnika - poskytuje internet v nasom meste, takze cez neho sme takmer vsetci pripojeni, lebo je ten net lacny a vcelku rychly, a da sa povedat neobmedzeny :))

Aduliena

Ivetka, ale hlavne to vybavuj minimálne mesiac pred ukončením viazanosti. Ak to nestihneš, môže sa stať, že ti zmluvu predĺžia automaticky za neakciovú cenu. Treba totiž dodržiavať výpovedné lehoty.

lili2

Ivetka, ak ti konci zmluva, tak po vyprsani viazanosti nebudes mat akciovu cenu. Preto (aby si zbytocne nepreplacala) si ju obnov zase v nejakej akcii. Bud chod do predajne, alebo zavolaj na 0800123456. Tam si to obiednas a nemusis nikam chodit.

ellie

tak ja mam t-com turbo 2 neobmedzeny za 20 eur mesacne.. ja som spokojna..

ivetka
skus ist do predajne, tam ti viac poadia.. alebo pozri nieco na nete.. ale byt tebou si dam nejaku akciu, t-com ma podla mna celkom fajn a oplatia sa..

Ivetka.

T com, za 399,- Sk a obmedzený. Ale v júli mi končí zmluva Myslíte, že ju treba obnoviť, alebo ju obnovia ale bude drahší. Zmluvu som preštudovala, ale nič som nevyčítala.

modrooká

Od T-Com Turbo2 neobmedzený,pol roka 390Sk,potom za 599Sk je v zmluve.V decembri sme to objednali.Cez telefon,máme ešte pevnu linku.

copy

ja mam za 390 sk,16 MB rychlost download, datovo a casovo neobmedzeny, kablovy. povodne sme platili za pomalsi cca 500, teraz je to lepsie.

lili2

Boze ludia,sak citajte zmluvy a nie potom sa tvarite, akoby ste ich podpisovali v smrtelnej agonii!!! Ak mate viazanost,tak vam plati aj akciova cena. Az vam viazanost skonci,tak sa zacne uctovat bezny poplatok bez zlavy. A to je jedno, ci mate tcom, tmobile, orange, o2, nextru, antik alebo co... okrem toho, az vam viazanost skonci, tak mozete vyuzit inu akciu..teda opat zvyhodnenu cenu (nemusite ostat pri plnej sume). U kazdeho providera su stale nejake zvyhodnene ceny, ak sa znovuzaviazete. Okrem toho, ziaden pojem ako "verny zakaznik" v tcome neexistuje. Vsetko plati rovnako pre existjucich, ako aj pre novych zakaznikov. A to iste aj tmobile, aj o2. ....A nie sa cudovat nad fakturami. Ak ma niekto este vytacaci internet od tcomu, a plati 100eurove faktury,tak nech si radsej da zriadit k internetu sluzbu Rodinny internet (cca 10 eur), a dalsie poplatky sa nepocitaju, takze si znizi fakturu asi na 13eur. Ja mam Comfort od T-comu a som velmi spokojna.