Štúdium na Matfyze

Príspevok v téme: Štúdium na Matfyze
NikaZBrezna

Dobrý deň,
viem, že toto fórum je najmä o zdraví, tak mi prepáčte, že vám sem založím tento príspevok.
Chcem sa len spýtať, či sa tu náhodou nenájde niekto, kto študoval v Bratislave na Matfyze. Mňa o pár dní čakajú na túto školu prijímačky a potrebovala by som sa opýtať na pár vecí ohľadom štúdia. Nenájde sa tu niekto taký? Budem veľmi rada!

daniellla

jéééj, aj ja tam budem od septembra študovať. kto ešte? to by bolo super, keby sa tu vytvorila taká skupinka, by sme sa aspoň už teraz spoznali.

simisimi

Tak všetkým budúcim vysokoškolákom gratulujem! Práve dnes sa mi kamarátka pochválila, že od septembra z nej bude matfyzáčka:-)

NikaZBrezna

No tak mne to tento rok nevyšlo tak ako som si želala, ale aj s ekonomickou fakultou na Univerzite Mateja Bela v BB sa uspokojím:-)

whee_ee

Deeee, no je to mozne:).. poznam takych, co tam vydrzali, aj takych, co nie.... mam este cas na premyslenie, ale prihlasku si tam dam, uz len zo zvedavosti:)..ale do BA prihlasky davam tiez.. zase uz len to, ze je to blizsie k domovu... hm...ale ten stav tej skoly, oproti karlovke sa to teda nedá porovnat, aj ked viem, ze to nehovori celkom o urovni studia, ale tak chapeme sa:)... diky za nazor, uvidime o rok :)

Deeee

whee-ee tu prahu si rozmysli, sice sa tam skor dostanes ako do bratislavy, ale skor aj vyletis. Poznm styroch ludi.....fakt vybornych v matike....a usli odtial po semestri. Pritom to nie su ziadne padavky vystudovali potom nieco ine, vacsinou fei-ku a su to naozaj sikovni a mudri ludia.