Chorá pečeň

Príspevok v téme: Chorá pečeň
lelonikauhr3

Zdravim, ešte za tehotenstva som mala problémy, stále únava, tmavý moč, vyrážky. potom som rodila sekciou a anestéza asi uškodila lebo po 4 týždnoch som začala teplotovař, tmavý moč, svetlá stolica zožltnutie pokožky. Žltačky sa nepotvrdili ani nijake infekčne zaležitosti ako mononukleoza, paul bunnel a tak ani cmv. Vysoke pečenove testy mi zrazili infuziami, 3 tyždne v nemocnici, aminosteril, thiogamma, glukoza a medikamentami, esentiale, flavobion ursofalk. teraz je to už rok a pravidelne sa mi tieto stavy vracaju, teploty unava, a tak. hodnoty sa zvišia aj na 6 a potom to ustupi, bola som aj na ct, tam nič, na MRCP tami mi našli cistu ale kamene žlčnikove nie vraj iba blato. a mam zahusteny sediment v žlčniku, už ste sa s tym niekto stretli, alebo podobne priznaky, v karte mam taku diagnozu že nešpecifikovana vyrusova hepatitida neznameho povodu, ale ja myslim že to je len kryci manever a všetci na to kašlu.

rr11

ja by som sa chcel spýtať, dostal som mononukleózu cca 4 týždne dozadu a pred asi 3 týždňami sa mi zlepšili výsledky, lekár mi povedal, že choroba u mňa prešla ľahko (po 4 dňoch mi zmizol zápal z hrdla a zmizli aj uzliny) a pečeň som podľa výsledkov krvi veľmi poškodenú nemal... Chcem sa spýtať k tej pečeňovej diéte, mám sa vyhýbať tukom úplne (denný príjem tuku = 0) alebo mám prijať aj nejaké tuky ak áno aké? A dokedy tú dietu držať? Ďakujem

RNG

caj z bodliaka semien listov alebo korena sice obsahuje sylimarin, ale len male mnozstva, tj od 10 do 48 gramov na kg byliny. Preto Predstavovat si, ze dostanes denne 900 a viac miligramov sylimarinu, ako to odporuca protokol dr Berksona je naivnost.

www.tandfonline.com

To je asi tak naivne, ako ked jes plesnivy syr a myslis si, ze si nahradil spravnu davku penicilinu.

Ked aj clovek berie byliny a nie ich koncentrovane vytazky, treba kupovat standardizovane, tj kde je uvedeny a garantovany obsah ucinnych latok tj si mozes vypocitat, kolko toho mas zobrat na klinicku ucinnost.

Napr keby predavali to najlepsie zrno a obsah sylimarinu b nom by bol 48 gramov na kg tak na davku 900 mg sylimarinu by si potreboval najmenej, 18,75 gramov na prach rozdrveneho semena, za predpokladu, ze je telo vobec schopne 100% vytazku z toho prasku, co je dost naivne. Ucinnost aj najlepsich priemyselnych vytazovani je daleko pod 100% a ludske telo nema schopnost vytazit ani tolko, ako priemyselne procesy.

lelonikauhr3

Veelmi vam dakujem za informacie vsetky poctivo preverujem a studujem, chystam sa k hepatolohovi a dufam ze to k niecomu bude, lebo totot je uz neunosne.

Peto T

Odporúčam zvýšiť príjem vitamínu C aspoň na 1000mg denne (rozdeliť do 3-4 dávok), viac piť. Je veľmi potrebný pre správnu činnosť pečene a zároveň je prevenciou žlčových kameňov. Aj vyššie dávky sú bezpečné, prinajhoršom môže nastať mierna osmotická hnačka. Môžu sa ukázať ako účinnejšie.

Vitamínom C je možné vyliečiť za niekoľko dní dokonca aj akútnu infekčnú hepatitídu, avšak nutné sú vysoké dávky (cca 1500mg/kg/deň). To len pre ilustráciu, aký vplyv má vitamín C na regeneráciu pečene.

Vysoké dávky sú nevhodné pri poruchách obličiek a metabolizmu železa alebo medi. Viac informácií: rizikaockovania.sk

Vyhýbame sa prípravkom s umelými farbivami, sladidlami a príchuťami.

RNG

cicavica pecenova a ine parazity mozu sposobit hromady problemov v tele. Ich vylucky su dokonca karcinogeny, takze mozu viest nielen k zapalom ale az k rakovinam.
Dr Hulda Clark ma vyborny postup na znicenie parazitov, trojkombinacia bylinnych vytazkov s presnym dennym rezimom coho kolko treba kazdy den brat pri jej 20 dennej kure.
Na tomto fore som ju parkrat uz spomenul, pouzite vyhladavanie

minnie25

lelonikauhr, stretla som sa s podobnými stavmi. Moja kamarátka to máva podobne, niekolkokrát do roka máva podobné stavy ako si ty popísala, jej diagnostikovali parazity v žlčníku celkom náhodne odberom žalúdočnej šťavy. Tie parazity sú giardia intestinales, niekedy sú v klude, nemá žiadne problémy, niekedy sú aktívne. skús sa dať vyšetriť aj na toto. Dá sa to aj zo stolice. Veľa šťastia.

[zruseny12]

takze www.andelske-obrazy.blog.cz

vlavo pod nazvom RUBRIKY su BYLINKY PRO UZDRAVENI
pod NAZVOM...NEMOC JATER-OSTROPESTREC MARIANKY tam najde velmi dobre rady...

[zruseny12]

pozri si v google ZDRAVIE Z BOZEJ LEKRNE...
tam najdes dobre rady na precistenie pecene...
caj z LIPKAVCA cisti PECEN...
caj zo SEMIEN BODLIAKA...cisti pecen.../toto som citala na nejakej stranke,treba ho pit cely mesiac 3x denne raz do roka,ak najdem tu stranku napisem ju,ale neslubujem/