prosím vás, poradte mi....prosíím...

Príspevok v téme: prosím vás, poradte mi....prosíím...
Mandarinka

baby, prosím vás.... stala sa taká mensia ,,nehoda"........... s priatelom.... takze je tu velká sanca ze môzem byt tehotná....ale aj nemusím...no, a idem s priatelom k moru...a vtedy mám mat menstruáciu, ak by som nebola...tak som cítala ze DUPHASTON...by neublízil bábätku..tak sa chcem spýtat, ci nemáte niekto s týmto liekom skúsenosti...ze ci naozaj ZASTAVI MENSTRUACIU?, alebo nie....lebo na test je este skoro.... DAKUJEM...prosím poradte mi....

nienie

rozhodne chod doktorovi...ak by si skombinovala nahodou zle lieky a bola by si tehotna, mozes ohrozit seba, dieta ...a samozrejme pokazit si dovolenku...radsej chod na istotu, okrem toho tie lieky su aj tak na predpis.

TIP

ALEBO SI KUP KOMBUCHU, UROB NAPOJ A PRAVIDELNE PI AJ TRI MESIACE NA PRECISTENIE: -odkaz odstránený- A ESTE SOM TU MINULE CITALA O NEJAKOM CAJI TUSIM Z IMELA, KTORY NIEKTOREJ ZENE POMOHOL OTEHOTNIET.

TIP

NORETHISTERON JE NA ODDIALENIE MS LENZE NEVIEM, CI SA MOZE V TEHOTENSTVE. ALE ZO ZACIATKU DO NEJAKEHO 18. DNA OD OPLODNENIA TUSIM SA DOKAZE ZARODOK ZREGENEROVAT SO VSETKYMI BUNKAMI.