registrovani zakladatelia tem

Mimi323

že sa tu niekto nevyzná? No a čo mate 5 rokov? alebo je táto stránka nejak zložitá? Prosím vás... Na väčšine stránok musí byť prispievateľ zaregistrovaný, ersp. ešte som sa nestretla so stránkou, kde by nemusel byť, samozrejme okrem tejto.

LadyDX

no napr. ja som tu zalozila viacero psych. tem a z niekto. som zbierala skusenosti, ze ako sa budu ludia chovat a pouzila do vlastnej studie. to priznavam. zaujimali ma tie reakcie. ale nebolo to nejako vymyslene, skor na baze psych. rozmyslania, to sa hadam moze. a pouzila som viacero nickov, ale sluzi to dobrej veci. inak mam jeden nick, ktory stale pouzivam.

jajka001_

ohladne tohto sa tu uz urobilo opatrenie - mas moznost vytvorit si temu, kam mozu prispievat len registorovani
navyse, ked ma niekto nejaky problem a nechce, aby vsetci hned vedeli o koho sa jedna, zalozi si temu pod inym nickom
dalsia vec, ked chce niekto vyryvat, tak nema problem vyryvat do ludi aj ako zaregistrovany
na takych ludi su tu administratori, ktori davaju aj bany, ak si nedaju taki ludia povedat

Deeee

Podla mna by zakladanie tem malo byt aj pre neregistrovanych. Predstavte si, ze nieko ma problem a pomocou googla objavi toto forum, este sa tu nevyzna a chce si to len vyskusat. Nie kazdy sa chce hned registrovat na forum, ktore uplne nepozna. Podla mna sa tu velmi malo ludi regisrovalo hned ako to tu objavili. Takze dajme aj neregistrovanym ludom sancu.
Ak admini uvidia, ze niekto si zaklada hlupe temy, alebo ma sproste prispevky, tak by ho mohli blokovat, teda blokovat tu IP adresu, z ktorej dotycny pise. Sice je to asi casovo narocne, ale za pokus to stoji.

Mimi323

a ozvali sa neregistrované. Je to dobrý nápad. Je lepšie, keď je človek registrovaný a je to aj oveľa prehľadnejšie.

skopkova

Ja by som aj suhlasila s paskudou.Nie je to kvoli reklamam,ale je tu vela tem,ktoe su vymyslene.Clovek si vymysli temu,doplna ju vlastnymi prispevkami v inom mene a zabava sa ako sa kolko ludi chytilo.

hujer

Nesuhlasim..Ak chce niekto zalozit vymyslenu temu, spravi to aj keby sa musel registrovat na to, aby temu zalozil.. Tomu nezabranis...A tych nekonecnych reklamnych zvastov tu zas nie je tolko,aby sa voci tomu museli robit taketo opatrenia..