lunarny kalendár

kúp si- luna

Ved práve mimi323 ze rozlisit ubudajuci a pribudajúci mesiac+12 znameni. Nie je priserne drahy, stoji okolo 3 eur- to je priserne drahy? Ja osobne mam ten od eugeniky a je v nom dost, kozmetika, zahradkarstvo, strava, cviky, je super. Dala som vam aj link kde ho zohnat cez net. Dala som vam tu aj dost rad do temy, tak je tento napad podla mna dost zbytocny, ale ak najdete niekoho kto sa na to da- prosim. Kto vam prepise cely kalendar na net, len neviem ci sa to moze, je to akoby ste prepisali celu knihu na net, a niektori si za nu poctivo zaplatili a niektori to mali zadarmo.

Mimi323

kup si, inak v tom kupenom je mizerné množstvo vecí. Je dobrý len na to, že vieš, aké je znamenie. A okrem iného, je príšerne drahý.

Mimi323

kup si, veď tie veci sa opakuju. Máš 12 znamení a na každé jedno platí istá vec a potom sa len opakuju, takže to nie je tak, že za rok musiš napisať 365 vecí, ale len 12 a ešte popripade rozlíšiť ubudajuci a dorastajuci mesiac.

kup si

absolútne si nedokážem predstaviť, kto by niečo také pracné dokázal dať dokopy na net, veď si treba uvedomiť, že sú to rady na každý deň v roku. Kalendár stojí okolo 3 eur a dostať ho aj v knihkupectve, tak neviem na čo vymýšľate takéto somariny.