masturbacia

Príspevok v téme: masturbacia
janinka20

ahojte, chcem sa len spytat na vas nazor ohladne masturbacie ...

baby - nevadi vam vobec- masturbacia vasho chalana nad pornom a erotickymi obrazkami? (ziarlivost, ci mozno ponizenie)

chalani - ak to pri tom robite ... co na to vase holky? nevadi im to, alebo o tom nevedia ... a je to pre vas inspiracia, abo mate chut vyslovene na tie baby tam... robili ste to uz pri predstavach o vlastnej babe? alebo ju uplne vylucite z toho, i ked sex s nou sa vam paci? a je niekto taky, co si vystaci s vlastnou fantaziou? diky ... :)

Lolo

Z manželkou nie sme mesiac spolu,po mesačnom odlučeni sa ma spytala či myslim na nu,či jej nechybam,čo robim ked nie sme spolu.Ked sa ma to pytala častejšie,spytal som sa či to chce naozaj vedieť,Prisvečila že ano.Kazal som sa jej vyzliecť samozrejme tiež som sa vyzliekol.Napadla ma šialena myšlienka,že jej predvediem ako onanujem,z malou dušičkou som začal pred nou onanovať.Zo začiatku neveriaco pozerala či dobre vidi,ked som ju poprosil nech sa my predvedie tiež po chvile zdrahania suhlasila,o chvilu som sa urobil,žena hned po mne.Bolo to niečo o čom som snival už davno,neda sa to slovom opisat,to treba zazit.Od vtedy ked je odcestovana milujeme sa na dialku po telefone,je to tiež niečo čo sme nikdy predtym nikdy nerobily.Vznikla medzi nami vedšia dovera a nemame pred sebou žiadne zabrany v sexe a experimentujeme ked pride domov povie my vyhon si predomnou velmi ma to vzrušuje.Samozrejme nedam sa dlho prehovarat začnem pred nou onanovať,ona sa prida až sa naraz odbavime.Pri spoločnom milovani malokedy zažijeme spoločne vyvrcholenie.Otuži a upevni vsťah,aspon u nas je to tak,padlo tabu.Otvorene si povieme mal som chuť urobil som sa.teraz si na rade ty aby si sa urobila.Zavola my kedy sa urobila.Teraz pri onanovani zažije viac orgazmou za sebou ako pri spoločnom milovani.Treba to vyskušať a potom povedať svoj nazor či to nezlepši vaš sexualny život.

ppp

Takze ja sa na tejto teme strasne rehocem ale len v dobrom lebo sama o sebe som pripad na zamyslenie.Nuz ja som zena a podla toho co tu citam tak nemasturbujem....Mam krasne oplnikovane kratucke nechtiky a ruky mam eno nuno vyumyvane.Ja proste nem rada prsty vo vagine ale nedam si ich odstrihnut....Pre mna je to neprijemne ba priam nechutne.Ked si to robievam sama tak sa pekne vrtim no sucham sa a uj....te sa kolko chcete.Aspon je sranda a ja si spravim dobre...Je to cisto povrchove a nicim nejdem dnu lebo mam predsa klitoris...Co by som sa jak sprosta cvachtala prstami niekde vo svojej jaskyni.Na to mam chlapa......

janekMY33

Ja bych to zhnul takto muzy ktory su spokojny zo sexom u svojej polovicky tak nepotrebuju masturbovat.A ked nejsu tak zo zaciatku masturbuju a potom podvadzaju a nakoniec odchadzaju

ricardo

tak mastrubacia ako taka neni skodliva,ale napr. u mladych chlapcov resp. u tych co este nemaju tolko skusenosti a u muzov s nizsimi hladinami testosteronu to moze sposbovat zlyhanie-mozu si zvyknut na onanovanie a pri babe sa im proste nepostavi.Mozu byt aj zavisli na tom a to vtedy ked sa nedokazu sustredit napr. na ucenie alebo na nejaku cinnsot až kym sa neurobia.ciže vsetko s mierou.

anonymus998

ahojte, veľa masturbujem a dnes sa mi stalo že mi proste nevyšla Žiadna sperma .. je to normálne ? boojim sa .. mam 16