trhá mi z viečkom..pomoc

panča

Magne B6, ako pisal Andrej a este jedna rada ...bud rada, ze Ti nim trha (obrazne). Na psychoterapii mi bolo vysvetlene, ze tiky v oku (viecku) su ako ventil na tlakovom hrnci. Ked je toho na organizmus vela, tak sa ventil uvolni.Tebe sa to prejavuje na viecku - mozno si sa vyhla nejakemu inemu kolapsu. Nezijes ,,v strese" ?

bazalka

NO v tom ti asi nepomôžem, asi treba aby si oči odpočinuli od počítača, čo sa asi nedá. Možno by pomohli nejaké kvapky do očí, ktoré ti poradia v lekárni.

alzbee

Vyskusaj si vygooglit cosi o ocnej gymnastike :) ta by mohla pomoct...ale inak sa mi tiez raz stalo, ze tyzden mi skakalo ocne viecko...uplne to bolo neprijemne. Ale nakoniec to preslo same, i ked si myslim, ze povod to malo kvoli stresovemu obdobiu.

xixia

Aha bazalka dik...Môže to byť ako hovoríš. Na neurológii som bola v utorok lebo som mala úraz pred 2 týždňami a začala ma bolieť hlava, tak som s tým išla. Môže to byť aj z toho preťaženia očí, lebo som 8 hod denne za počítačom...Nevieš ako by bolo vhodné sa pred tým chrániť???

bazalka

Mne to robilo tiež, bola som s tým aj na očnom, kde mi doktor povedal, že je všetko O.K., dal mi len nejaké kvapky na prevenciu a povedal, že keď to neprejde, tak treba ísť na neurológiu. Postupne mi to prešlo. Myslím, že je to z preťažovania očí.