vadi mi

sway

Ja preferujem zenu,suhlas so zakladatelom:-)chlap ako chlap a pred kazdym sa nevyzleciem - ani ked ma povolanie lekara.(ine by samozrejme bolo,keby mi islo o zivot)
Ci mas dovod na ziarlivost?Ty predsa poznas svoju zenu a ked jej vyhovuje odhalovat sa pred muzom,asi na jej povahe vela nezmenis..

Denz

ddd- mas pravdu...treba si asi hladat len skaredych doktorov,kamaratov,priatelov,sefa....lebo to je nenormalny problem ak by to tak nebolo.

dddd

Ak sa jej náhodou ten gynekológ páči ,vtedy je možno dôvod na žiarlivosť.Aj keď samotné vyšetrenie nie je príjemné.Určite sa nájdu aj medzi gynekologmi uchyláci ako v každej profesii,ale inteligentná žena by to mala vedieť odhaliť.Lebo ,priznám sa keby mi muža vyšetrovala nejaká sexi doktorka,trošku by som žiarlila,no a keby sa to môjmu mužovi navyše oáčilo,tak by som ho tam už nepustila :).Ale je to celé o dôvere partnerov.

Slobodna

každý si vyberie to čo mu vyhovuje. Našťastie si dnes žena má z čoho vybrať. Žiarliť na gynekológa je choré, je to síce chlap, ale neuvažuje ako chlap. Viete ako sa hovorí, v práci nič iné nevidí iba..

zuzic

co ja??? ci som z vychodu? nie ved som v nr:) ale pochadzam odtial, mam tam rodinu a kazde dva roky tam chodievam:) tiez tam mam netovych kamosov, takze to tam mam celkom oblubene:)

ellie

tiez nechapem, co ti na tom vadi.. bud rad, ze tvoja zena je zodpovedna a chce chodit k lekarovi a nie ako podaktore, ktore tu pisu, ze sa hanbia a potom je neskoro.. btw - chlapi byvaju citlivejsi, lebo oni si menzes ani nic podobne nezazili..

zuzic

no tak som ta videla vo viacerych temach a niekedy si hodil take vyhodniarske slovo tak len tak sa pytam kde mam korene....

zuzic

slobodna: ja som zas pocula ze zena je taka menej citlivaa pretoze vie ako to je a povie ti sak vydrzis. mno a muz kedze nevie ake to je ma vecsi respekt...mno ale to je neukoncitelna tema:)

denz uz som sa ta v jedenj teme pytala, ty si vychodniar?

Najčítanejšie články