Rozchod :(

Príspevok v téme: Rozchod :(
anini

Mam 24 a prave mi skoncil 5/rocny vztah. Moj priatel mi daval najavo ze som neschopna a citila som sa pri nom niekedy menejcenna. Uz som nevedela rozoznat ci su niektore veci ozaj mojou vinou, lebo on mi daval pocitit ze co sa deje a ak sa deje je mojou vinou. A zacala som sa citit nemozna. A to fakt nepotrebujem prave v case ked som skoncila vysoku skolu a hladam si pracu a potrebujem byt suverenna a mat za sebou niekoho kto ma podpori. On ma vybudovane ako zivnostnik dobre meno a rozbehnutu firmu je o nieco starsi. Postaveny nedorobeny dom.. ale za tych 5 rokov nepadla zmienka o dalsom spolocnom zivote. Co teraz??

moje

Lepsie si spravit podla mna nemohla, nebola by si s nim stastna, ten chlap si ta dostatocne nevazi, ja som predtym 4 roky chodila s jednym, ktory ma uz ku koncu pomaly tiez nemal za nic a vecne ma len ponizoval...Rozisli sme sa, klamala by som , keby som povedala, ze rozchod nebolel, bolel a to velmi dlho. Ale teraz mam partnera, ktory ma podporuje, ktory si ma vazi, ktory nepozera po inych zenach, prosto to nikdy neolutujem. Prosto si mlada, skoncila si vysku, nemas dovod ist robit hocico, musis sa v zivote teraz trochu otukat, naskocit na novy rezim, on by ta mal podporit, nie ta este ponizovat.

anini

desdemona20 - no ty to asi chapes. A preco sa rozchadzate vy? Ja som chcela aby sme sa niekam pohli, predsa sme spolu uz dlhsie a uz sme boli spolu akosi coraz menej, mam po skole riesim pracu a rada by som uz riesila spolocne byvanie. Teraz sa vsetko vyvrcholilo podobna kriza bola minuly rok - odvtedy sa vsak nic nezmenilo - tak ja neviem ci to ma cenu ked z jeho strany nevidim ziadnu snahu. Mam pocit ze kazdy si zijeme svoj zivot a nie spolu a jemu to vyhovuje. Posledna kvapka bola ked mi povedal ze co ty vlastne vies, nevies nic! Velmi sa ma to dotklo. Alebo ze preco si vyberam pracu ze preco nejdem robit i upratovacku. Ja proti tej praci nic nemam, ale mam zatial teraz dobru brigadu pokial si nieco nenajdem a studovala som preto aby mi bolo lepsie. Ponizil ma.

ramirka

Rici32
no asi preto ta podrazila napriek tomu ze si jej nic nespravil lebo nema ziadny charakter a pravdepodobne jej na tebe az tak nezalezalo resp. vobec, aj ked ste na oko nemali problemy...

Rici32

ahojte dievcata,mam podobny problem a rad by som pocul vas nazor. Rozisiel som sa s priatelkou po troch rokoch,koli tomu,ze ma podrazila a skoro som sa koli nej dostal do vazenia. JEJ SOM NIAKO NEUBLIZIL. Neviem to pochopit,preco mi to spravila.

desdemona20

Ahoj Anini...mám podobný problém...tiež som práve skončila školu, idem na doktorát. tiež sa rozchádzam, bojím sa, že to nezvládnem...tiež potrebujem niekoho, kto bude pri mne stáť a podporovať ma. Ak chceš, môžeme o tom pokecať bližšie...