nechcem mať bielu tvár

aadrika

dočítala som sa v starom herbary že na bledú pleť je najlepšia Betonika -čaj z nej piť aj si ním umyvať tvár:)

inanitka

ja som blondínka a teraz na mne až tak tá biela nevidno ked si dám make-up,lenže po lete plánujem dať vlasy na hnedo a toho sa bojim aby som nevyzerala ako smrtka v tmavých vlasoch,nemôžem si už nechať blond,pretože ich musím neustále dofarbovať,rýchlo mi rastú moje čierne vlasy,no uvidím,bud skusim ten samoopalovaci alebo sa s tým budem musieť zmieriť,ale diky za rady kočky,:-)

AdamKrt

Znameho doma vykrmovali casto mrkvou. Potom mal plet skoro do oranzova :))))
-------
Da sa do nejakeho obycajneho kremu na tvar pridat trochu kurkumy. Ta cisti plet, ale trochu ju aj zafarbuje zltkastym odtienom.

flow

Stačí krátky pobyt na slnku,získať tak jemné opálenie.Určite pomocou opaľovacieho prípravku bude pleť vyzerať hnedo, rsp.s bronzovým nádychom.Predovšetkým si treba dávať pozor,aby sa pleť nespálila.

Mary_

presne aj ja mam bielšiu tvar a každý make up vyzera na mne ako maska. A keď si dam ten najsvetlejší, tak zase vyzeram ako umela mrtvola. ak by som nemala vyražky tak nepoužívam žiadny, ale musím.

sminkarka

preco podla mna je to krasne,elegantne:Dja mam taku tiez a ani sa v lete neopalujem,mne biela svedci a zakladam si na nej:Djedina nevyhoda je podla mna to,ze je maly vyber odtienov make-upov:(