PREČÍTAJTE, ked tak povedzte nazor lebo ja už vážne neviem

Príspevok v téme: PREČÍTAJTE, ked tak povedzte nazor lebo ja už vážne neviem
lesorka

Začnem asi tak, že mám pomaly 18..aby tu nepadali hlášky ze som 13 ročné decko..

Pokúsim sa vysvetliť môj problém..
Nikdy som nemala vážny vzťah.. mohla by som ho mať ale bojím sa všetko čo sa týka sexuálneho života..to že som panna to asi tušíte kedže som nemala vážny vzťah..
Po prvé mám problem s vyrážkami tam dole a to uz mi narúša sebavedomie, že by to nemuselo vyjst.. oholim sa a boli ma to... nájsť partnera ktorý by nemal rad oholene v dnešnej dobe sa mi zda ťažke...a ako na to prísť či to ma rad ešte ťažšie.. pýtať sa ho na to je pre mna blbé...
Po druhé dostal sa mi do ruky vibrátor .. môžem byt akokoľvek uvoľnena ale nejde mi tam.. nie je zase nejako extra velky.. nejde mi tam nič.. max jeden prst a boli to .. bojim sa ze toto by pri mojom parterovi bolo take iste...
Po tretie... nikdy som nijakemu chalanovi nič nerobila.. ani len s rukou .. s ústami... nič.. neskúsena v takýchto veciach v dnešnej dobe sa u nas počita za nedostatočnú..
Skúste povedať ze čo a ako mam robiť? Viem, že mam počkať na toho pravého? Ale taký neni ja neviem ...asi sa dam na Boha.. :))
Ďakujem za odpovede --

ludka98

No odznelo tu vela dobrych rad a plne s nimi suhlasim. V ziadnom pripade sa netreba stresovat preto, ze si este nemala sexualnu skusenost. To je len dnesna tupa doba natolko prihlupla, ze nuti mladych sa hrnut do niecoho, co by mohli v buducnosti olutovat. Radsej na to treba ist pomaly, ako hned za kazdu cenu a ak ta ma partner rad, tak pocka.
Co sa holenia tyka, tak to vobec nieje az take nenormalne, ako by si si mohla mysliet. Vacsina zien ma viac alebo menej problem s vyrazkami po oholeni. Skus po holeni nejaky pansky upokojujuci krem napr. s aloe alebo s hamamelom. Holenie ziletkou drazdi, tak skus elektricke strojceky. Ja to skusam epilatorom, je to sice prechadzka trnistou cestou :), no vysledok je uzasny, krasne hladke lono bez vyrazok. PLne odporucam.
A co sa toho vibratora tyka, tak tu je jednoducha rada. proste to s nim nerob. Radsej to skusaj klasicky s prstom. Ak budews chciet, mozes mi napisat. lilka98@azet.sk

janekMY33

treba naist velmi skuseneho cize ovela viacej starsieho a tie virazky s toho si hlavu nerob taky problem ma ovela viacej zien ako si mislis a sexuju veselo

lesorka

dakujem vam....
darnian.. tebe obzvlásť.. dosť si mi pomohla stým, že si mi povedala ako to máš ty, a že sa mi predsa len oplatí čakat..

jessy_02 dakujem aj tebe...skusim sa lepšie pozriet na svet okolo mna ... :)

macko007 bola by som rada keby sme sa o tom mohli otvorene porozprávat .. ten email je babeneno@azet.sk
ĎAKUJEM

darnian

Moja nemaj ziadny stres. Presne ako tu uz zaznelo, moc a zbytocne vsetko analyzujes. Za mnou sa chalani bezne na ulici obzeraju. Som dost energicka a aj medzi kamaratmi mam kopec ctitelov a myslia si o mne, ze som sexualna dracica. Mam 25 a pritom prvy sex som mala len pred rokom. Tiez som si myslela, ze ak to nestihnem s chlapom do 30 asi si budem musit pomoct sama, ale nakoniec sa podarilo. Ako vravim, nikdy som nemala nudzu, ale ja nechodim s niekym kto ma chce, ale skutocne nezaujima a nic k nemu necitim, lebo milion moznosti lebo...Nasla som vsak presne co som hladala. Mam svojho milacika ktory mi vyhovuje vo vsetkom. Prvy sex bol krasny. On bol stastny, ze bol prvy, kedze vie, ze kludne by mohol byt neviem kolky a to ze ma to v posteli nesmierne bavi ho tesi tiez, lebo presne tu dracicu ktoru mnohy chceli, on ma :-)Vykasli sa na vsetko, ale sustred sa len na svoje sebavedomie.Tes sa zo zivota, uzivaj si svoju slobodu a nebran sa laske, vztahu ani sexu. Ono si to k tebe cestu najde a ty budes stastna, ake je to vsetko krasne.

Jessy_02

Ahoj. Si asi len nadmieru vystrašená, čo chápem. Tiež som si nevedela predstaviť, že raz budem s niekým, koho milujem a kto miluje mňa, keď som mala 18. A už vôbec som si nevedela predstaviť, že sa pred ním vyzlečiem. Teraz mám 23 a mám za sebou dva roky krásneho vzťahu s niekým, koho som denne vídala a nikdy by ma nenapadlo, že my dvaja...a tiež som sa bála prvého styku, keďže som si nevedela ani tampón zaviesť. Bolelo ma to, a teda som predpokladala, že ma to bude bolieť aj pri prvom sexe. Ale keď na to prišlo, akosi som na to nemyslela, túžila som byť s ním..bolo to celé uponáhľané a bolestivé, ale nakoniec..krásne. S tým vibrátorom by som počkala. Teda aspoň ja si myslím, že pretrhnutie blany by si mala ,,darovať" niekomu, koho miluješ. Som presvedčená o tom, že taký príde. Netreba to unáhliť, len sa poobzeraj okolo seba a možno zistíš, že ten potenciálny nie je tak ďaleko. Znie to asi ako klišé, ale aj u mňa to tak skutočne bolo. A to, že som mala prvý sex, keď som mala 21 vôbec neľutujem. A s tou depiláciou je to ok, stačí si na to dať nejaký detský olejček alebo púder...to si zvykneš. Držím ti palce...

niekto

moc nad tym rozmyslas
chlpky vadia iba pri orale aj to sa da zniest
s chlapom ti to mozno pojde je to otazka vzrusenia
btw su baby ktorym to musel narezat gynekolog...

Hatlabuda

Ahoj.
Nemáš sa čoho báť. Ja som 1.vážny vzťah mala až v 19-tich, takže aj o pannenstvo som vtedy prišla.A môj priateľ bol/a stále je tolerantný že som v tom všetkom nováčik. A ten vibrátor, možno len nie si uvoľnená a tak.
Normálny chalan to všetko pochopí a spolu to potom zvládnete prekonať a tebe sa to sebavedomie urovná.Len sa netreba tak báť...
Držím palce

AdamKrt

Mozno budes mat 18, ale uvazujes ako dieta.

To co si pisala, nemoze normalnemu muzovi robit problem. Nic z toho. Nepocitam frikulinov... :)

A na holenie, mozes skusit depilaciu, alebo si kupit telovy elektricky strojcek na holenie a zastrihnut si to.

Nesnaz sa do niecoho nutit len preto, ze si to pocula, ci to robi niekto iny. Najdi si svoju cestu a robt to, co Ti vyhovuje. Podla mna si nepripravena a mas na to dost casu. Skus najskor niekoho lepsie spoznat a na sex nemysli, ze ho musis mat, ale mysli nan ako na nieco, co pride uplne prirodzene.