Estrogén, áno... Ale v akej forme?

Príspevok v téme: Estrogén, áno... Ale v akej forme?
Drusth

Ak tomu dobre rozumiem, tak prípravky obsahujúce estrogén alebo izoflavón by mali pozitívne vplývať na formovanie ženskej postavy. Môže to znamenať, že pokial dajme tomu dievča schudne "na prsiach", estrogénom by sa mohlo niečo aspoň čiastočne napraviť? A aké prípravky odporúčate, s akými máte skúsenosti?

fruit

Ak niekto trpi vyraznou hormonalnou nerovnovahou, da sa to upravit prirodnymi hromonmi? Tak nejak ma nebavi napchavat sa technickymi hromonmi...

- mira

Hladinu ženských hormónov si upravíš i rastlinnou stravou všeobecne, najznámejšia je soja. Neradím ti ale, aby si to s ňou preháňala, len je zaraď do jedálnička.
Oproti tomu veľa mäsa stimuluje tvorbu testosteronu, takže mäso by si mala silne obmädziť, pretože stimuluje tvorbu mužských pohlavných znakov.

RNG

nie ze by som to priamo odporucal ale tu je nieco na to:
Pre dievcata, co mali v mladosti nizke hodnoty hormonov, pripadne boli na roznych dietach, ktore im ovplyvnili rast prs je mozne rast povzbudit aj v rannej dospelosti.

Prostriedky co na to pomahaju obvykle obsahuju yam(diosgenin),saw palmetto(rastlinne steroly) vytazky z dateliny, vytazky zo soje a podobne.

Tu je mensi prehlad roznych vyrobkov a ich hodnotenie pouzivatelmi:

www.breastoptions.com

Zvacsenie prs je dost permanentna zalezitost, ked sa raz zvacsia, tak to aj po dobrati roznych pomocok zostava na dlhe roky. Tak ako po tehotenstve trva tiez ciastocne zvacsenie prs velmi dlho u vacsiny zien.