velmi sa hanbím...

Príspevok v téme: velmi sa hanbím...
zúfalábaba

uz neviem co mám robit...som v 10.tt....a zajtra mám íst na sono a na prvú prehliadku....do poradne a tak...velmi sa hanbím, pretoze sa tam vysetrujú aj prsia...a mne sa na nich objavili tmavé chlpky...a aj na bruchu...velmi sa hanbím vyzliect pred doktorom...neviem co mám robit...skúsala, som si ich vytrhávat pinzetou, ale je ich velmi vela....som velmi zúfalá....

bublik

a mozno to suvisi s hormonalnymi zmenami v tehotenstve, nie? inak, mne vobec nevysetroval prsia za cele tehotenstvo ani raz. a na pupku sa mi pocas neho tiez objavilo viac chlpkov ako zvycajne, no kdesi som citala ze to po porode zmizne spolu s tmavym pasom a estrogenovimi skvrnami.

rika33

Vyskusaj nejake depilacne voskove pasiky,kt sa pouzivaju aj na tvar.Alebo zajdi ku kozmeticke.Naozaj to neni nejaky problem.A uz ti mozno aj gynekolog poradil.Ved tu ide len o estetiku.Robim v zdravotnictve a ver mi vela zien ma tento problem.

veve23

taky gynekolog vidi kopec chlpkov, nemaj strach, co si myslis ze odopnes podprsenku a on chyti zachvat smiechu? nemaj boja, ved je to lekar, urcite nie si jedina s tymto problemom, mozno ked sa ho opytas ti aj daco poradi, nehanbi sa, ked ta vysetruje na koze to sa nehanbis?

radsej sa tes ze si tehu a pytaj sa len na babetko ;)

danuska123

tmave chlpky? to ma skoro kazda ktora ma tmave vlasy a coho sa hanbis? ved to je uplne prirodzene, nemas sa coho hanbit. a lekar vidi kadeco ale fakt si myslim, ze je to uplne normalne a na prvom mieste by malo byt babatko a jeho zdravie a nie chlpky, ktore si aj tak nevsimne :)