Modelka bez mier:(

Príspevok v téme: Modelka bez mier:(
ivaaa

Dobry den.Urcite tu chodi vela ludi ,ktori vlastnia ,alebo pracuju v nejakej modelingovej agenture.Chcela by som sa opytat ako postupujete,ked k vam pride dievca/alebo nájdete dievca ,ktorá je fakt krásná,fotogenická ale nespĽňa miery?Dáte jej možnosť aby schudla sama a môže prísť potom,alebo si ju aj tak zoberiete a budete ju ponúkat ako napr.fotomodeelku alebo jej spravíte program a budete sa starať o to aby schudla alebo nemá žiadnu šancu??Ďakujem za odpoveď.

prezuvka

poriadne sa uc tak ci onak. ziadna z modeliek nerobi toto povolanie do dochodku a nikde nemas zarucene, ze zarobis tolko, aby si mohla od 30-35-tky sediet doma a vyberat eurace z uctu ...

ivaaaa

Dakujem,takym agenturam nenaletim.Ak ano ,tak urcite nieco kvalitne ako Elit,EXIT,Forza ..ziadne OK FOTOMODELS kde platis x stovky penazi za to ze ta naucia chodit a vylepia fotky odfotene mobilom na ich stranku ,to urcite nie.Vcera som poslala fotku do EXIT s mierami 90 66 93,aj ked tych 66 je takych mno,teraz som pribrata ale uz nejaky tyzden som na diete,tak hadam sa k tomu cislu vratim.Ak povedia ,ze ma nechcu,tak bohuzial,svet sa nezruti a ja schudnem pre svoj dobry pocit a skusim to este raz,mozno elit a ked nie,tak to aby som sa zacala poriadne ucit:D

sway

Najprv schudni a az potom chod do agentur.Seriozne agenturi ta,ak budes mat hlavne cez zadok viac ako 90 poslu domov,popripade povedia aby si sa vratila,ked schudnes.Myslim,ze 2cm hore dolu z 90/60/90 su niekedy pripustne,ale lepsie dole ako hore.Nenalet agenturam,ktore ta velmi radi budu registrovat za poplatok za fototesy,book,modelingovy kurz atd..

jajka001_

myslim ze by si sa mala opytat na inom fore. ale ak si naozaj taka pekna tak myslim ze par kil navyse nevadi. ked budes robit modelku do modnych casopisov tam nedavaju len tie chuducke. ved chod priamo do nejakej agentury, co ti povedia.
a myslim ze tazko mozes cakat ze sa bude niekto starat o teba aby si schudla. proste ti povedia ze ok, si pekna len schudni a nechaju to na teba. ved to nie je az take tazke.
modelka je produkt na predaj. cize ak chces byt kvalitny produkt, tak na sebe musis makat.