Kočky prosím o radu s make-upom...

Príspevok v téme: Kočky prosím o radu s make-upom...
Scherylll

Nedávno som objavila túto stránku a fakt som si ju zamilovala, je to fajn, že sa tu dajú nájsť rady a skúsenosti na akúkoľvek tému... Chcela by som Vás poprosiť o radu ohladne make - upu. Zháňam dobrý make - up s púdrovým efektom, taký na normálnu až zmiešanú pleť. Používala som Maybelline wonder finish, ibaže ten už nie je dostupný v drogériách a zháňam zaň adekvátnu náhradu. Vopred ďakujem za Vaše rady.. :)

sway.

Baby vyskusajte od Dr.Hauschka tonovaci krem,ktory plet aj vyzivuje.Ja na konecny efekt pouzivam este puder od tejto istej znacky aby sa to nelesklo a netreba ziadny make up.Vysledok je velmi prirodzeny a mojej pleti to oproti beznym make up -om prospelo (tato kozmetika je prirodna).(ps tonovaci krem aj puder stoji cca 500kc,neviem aku cenu ma tato kozmetika na Slovensku)
www.drhauschka.cz

Martina28

ja pouzivam odtien ivory od annemarie z lekarne. tiez som mala podobny problem ze mi nesadol odtien, ale potom som si vypytala vzorky, vyskusala a trafila sa. sice mam najsvetlejsi, ale aspon nemam masku. predtym som pouzivala tiez loreal, bol fajny no trosku sa mi zdalo ze som mala po kratkom case mastnejsiu plet. mozno iba preto ze ja mam mastnu t zonu. tento co mam teraz ako keby lepsie zmatnoval a sa fajne vstrebe. odporucam skusat vzdy najprv vzorky. kazda znacka by ich mala mat na poskytnutie zdarma.

tralalaaa

prepac Scherylll, ze ti skacem do temy, ale nechcem kvoli tomu zakladat novu.. tiez by som potrebovala poradit, ale tyka sa to odtiena make-upu. mam taku svetlejsiu plet, ale nie do oranzova, ale skor taky zlto zeleny nadych pleti, a preto si neviem najst dobry odtien makeupu. s tymi najsvetlejsimi som bleda ako stena a ked uz mam len o nieco tmavsi tak tie su uz tonovane tak do hnedooranzova. preto mi VZDY vidno farebny rozsiel medzi tvarou a krkom.. a skusala som kadeco aj od Max Factor, aj Astor aj loreal.. ale nikde som nenasla mne mna vhodny odtien... neviete o nejakom takom, ktory ma vo vybere aj take ,,sinave" farby?

casanta

Ja nejak extra make up pouzivat nemusim ,ale ked tak ,velmi ma prekvapil praskovy mineralny make up z avonu.nanasa sa stetcom, plet ma pekny jednotny odtien, vyzera prirodzene, nie ako maska , ako som vzdy mala po tekutom make upe. Ak nechces s avonu skus z loreal..myslim ze tam tiez maju taky a citala som dobre reakcie nan