Antibiotika Ciplox a vedlajsie ucinky

Príspevok v téme: Antibiotika Ciplox a vedlajsie ucinky
rudozmarsu

Chcem sa spytat ci niekto nema skusenosti s uzivanim tychto antibiotik. Neviem ci je to nahoda, ale odkedy ich uzivam mam akosi zhorseny zrak - vidim sice ostro, ale zrenicku praveho oka mam vzdy trochu viac rozsirenu a toto prave oko je omnoho citlivejsie na svetlo. Celkovo som nerovozny a podrazdeny asi 3x viac na vsetko. Najhorsie je ked sa pozriem na nejaku svetlejsiu scenu - von oknom napriklad - vtedy to prave oko mam take zamlzenejsie. So slnecnymi okuliarmi je to viacmenej OK.

Moze to suvisiet s uzivanim tychto ATB? V letaku som cital, ze neziaduce ucinky su ojedinele a v 1-10% je to len nevolnost a hnacka (tu ja nemam). Ostatne su tam vypisane aj dvojite videnie a depresie a precitlivelost, ale to tam udavaju tak 0.01-0.1% pripadoch...

Kajo2

Dobrý den, dnes jsem začal užívat Ciplox 500 a je po něm hodně špatně...zvracím aje mě zle...Mám tu dávku snížit na 250?

milo1

Ciprofloxacin a ofloxacin nejenže nedokázaly chlamydie vyhubit z hostitelských buněk, ale navíc vyvolaly persistentní infekci, třebaže jsou obě antibiotika účinná při testech citlivosti

zdroj:www.chlamydie.info

a dal

www.chlamydie.info

Na Wheldonove protokolu od 02/2006 pro Cpn a Mycoplasmata, unavovy syndrom, fibromyalgii, bolesti kloubu, intestinalni potize a milion dalsich problemu..

Na Wheldonove/Strattonove protokolu od 02/2006 do 10/2011 pro tezky unavovy syndrom, fibromyalgii, bolesti kloubu, intestinalni potize a milion dalsich problemu..

chrobacik1

može mi niekto poradit ohladom ciploxu?tolko nežiadujucich učinkov pišu,pani doktorka mi predpisala tieto antibiotika kvoli tomu ze tam mam zapal,a teraz sa tento liek bojim zobrat aj ohladom toho ze berem liek na srdce a mala som predtym problem stim ze sa mi zrychlovalo srdce a kvoli tomu mi predpisla kardiologicka concor,a neze by mi bolo malo dva razy som bola operovana na pruch pupka a tam tiez ciploxe pise ohladom okolo creva že daco alebo ze by som sa len bala zobrat ten liek???moze mi dakto poradit dakujem mozte mi pisat aj na mail petralicakova@azet.sk

roxy455

Ak niekto bere antibiotiká, tak by mal myslieť na to, že si tým zabíja aj dobré baktérie v čreve, kde je 70 percent imunitného systému. A ak sa prejavujú aj nežiaduce účinky, tak je nutné to riešiť. Pre viac info mi napis na roxy455@azet.sk . Niečo s tým už spravíme.

ciplox

Keď ste doteraz nezomreli na niečo, tak určite zomriete na tento liek (dokonca máte na výber asi 20 spôsobov, ruská ruleta). Strašné svinstvo. A navyše 0.01 - 0.1 % je podvod, a to veľký, je to skôr 50 - 75 % z tejto kategórie nežiadúcich účinkov...

delphia

kaja urcite liecbu neprerusuj. kym nebudes brat lieky, bakterie ziskaju na ne rezistenciu a zbytocne by si dalsie balenia uzivala. kvoli poharu vina to urcite nestoi za to

Kaja24

Dobry den, chcem sa spytat jednu otazku. Pneumologom mi bol predpisany Ciplox 500mg, ktory uzivam kazdych 24 hodin. Predpisal mi 3 balenia. Dnes douzivam prve balenie. Problem je v tom, ze cez vikend idem na svadbu, kde by som si rada dala aspon pohar vina, preto chcem vediet, ci liecbe neuskodi, ak si dam 3 dni pauzu, a dalsie balenie zacnem uzivat od pondelka.
Dakujem za odpoved.

rudozmarsu

No, mne nasli pri prehliadke e.coli v moci tak povedali ze to treba preliecit a dali mi tento ciplox. Ja beriem ATB tak asi treti krat v zivote, predtym davno som mal akesi ine a z tych mi bolo zle od zaludku, ale taketo podrazdene stavy a divne videnie som nemal. Neviem ci to je z tych liekov, dufam, ze hej. Zajtra beriem posledne 2 lieky tak uvidim potom.

antibio

tiez mi nasadaili ciplox 500, ale po 2dnoch mi bolo akosi divne a strasne zle na žaludok, tak som si ho davala na polovicu 250tku a potom to bolo uz lepsie. brala som 7dni a zda sa, že mi pomohol, lebo dost dlho som uz nemala problemy. len tie sione davky su nie pre kazdejo vhodne. neviem, ci si to lekari neuvedomuju?

house

Ciplox je na urovni chemoterapeutik je pomerne silny a tieto priznaky ktore mate moze sposobovat.Ak ho uzivate potradte sa radsej s lekarom o jeho dalsom uzivani.Vacsinou je dobre znasany ,ale Vy mozete byt na neho citlivejsi.Pouziva sa vacsinou na liecbu
mocoveho ustrojenstva a pohlavnych organov moja matka to brala dost dlho ked mala zavedeny kateter a nemala ziadne problemy.