keď návšteva mešká

Príspevok v téme: keď návšteva mešká
EEEEE

tak napriklad včera sa svokrovci nahlasili že mi pridu o druhej vinšovat a prišli až o štvrtej. oni sa boli prosim pekne kupat ešte aj v kupeloch a preto meškali. Ja proste nerozumiem ako môžu niečo take urobit. Očividne im presnost nič nehovori. Robia nam to skoro vždy a zatial som sa snažila byt trpezliva. Ale už mi to dost vadi a neviem ako im to slušne povedat, lebo ja som aj tak vždy ta najhoršia.

aknitka

presne ako píše Adam Krt. aj ku nám zvykli chodiť svokrovci bez ohlásenia (resp. zavolali, že už sedia v aute (cesta trvá cca 10 min.) alebo zvykli zavolať v nedeľu na obed, že poobede prídu a my sme práve boli u našich na chate a keďže môj muž nevie povedať nie, tak sme sa museli zbaliť a od našich utekať domov. no neznášala som to. momentálne už dva roky spolu vôbec nekomunikujeme takže mám pokoj.

a tebe EEEEE by som tiež poradila ako tu už niekto napísal odísť z domu preč keď neprídu načas. v prípade svokrovcov by som bola ochotná tolerovať meškanie do hodiny.

AdamKrt

To je pravda neprijemne, takto to urobit, ked sa clovek dohodne na presnom termine, mal by ho dodrzat. Alebo zavolat, ze nemoze a kedy dojde.

Inak je na to jednoducha pomoc - nedosli ste, nedali vediet - nikto neni doma mame iny program...
--------
To vsak neni nic oproti tomu, ked mate svoje plany, robota nahana v praci, ci doma potrebujete nieco porobit, alebo chceli ste mat len trochu kludu a teraz vam na NEOHLASENU navstevu dokvitne niekto a este sa bude urazat, ze si ho nevsimate tolko...

rada

jednoducho si im mala povedat, ze preco sa neozvali, ze pridu neskor, ved si sa o nich "strachovala"... Radsej nech daju vediet, aby ste si nerobili zbytocne starosti :). (aj ked nemas, ale dala by si im najavo, ze sa maju ozvat)

EEEEE

jedina vec čo mna napada je tiež sa nahlasit ku nim na nejaky čas a potom zo dve hodinky meškat, uvidime ako sa to bude im páčit, rozumne riešenie mna žiadne nenapada

michaelka852

tak vies,tiez mam svokrovcov a ako mladomanzelka som to mala s nimi tazke,najma so svokrou neustale pocuanie,takisto neskore prichody a hento musis takto hento inak....po roku manzelstva som rezignovala vo vztahu k nim,robila som vsetko uplne naopak,provokovala vyvolavala hadky ci s muzom alebo svokrou,ustalilo sa to same ked som otehotnela....odvtedy bola na mna ako med.