vzrusuje ma anal ....

Príspevok v téme: vzrusuje ma anal ....
qwertzuiop

ked som sa hrala sama so sebou tak som si tam dolu do analu zasunula cely lak na vlasy ... do 2 sek. som sa urobkala je to normalne.. robimm to od vtedy pravidelne nemoze mi to ublizit.... mam sa priznat priatelovi ze anal ma vzrusuje... niekedy staci na to pomysliet a som v pol ceste k orgazmu.. som este normalne?.. pomozte..

tedua

mozes nam opisat ako je mozne ze to islo s tym lakom na vlasy,robis to uz dlho ze mas analnu dierku tak roztiahnutu.. ma niekto specialne typy ako dosiahnut dvojnasobny orgasmus..

letnička

a to si nemusela použiť ani lubrikant :-o??? no to ma podrž. jasne že mu to povedz! pri dodržiavaní hyg.zásad by to malo byť OK aj keď s tou stolicou súhlasím s WTF?

bkgvp

Jasne, povedz mu to, aj jemu sa to bude pacit a uvidis, ze ta bude trtkat iba do analu, vagina vam vyjde z mody. Ale nezabudni potom ze ritkou si decko za par rokov neurobis.
P.S: zdravotne dosledky urcite budu, enjoy anal sex!

vanessssa

vau tak to je sila že lak na vlasy...to si použila asi prve čo ti prišlo pod ruku...nechapem ved ked maš take chute kup si vybrator a nemusiš použivat laky ...

janekMY33

super Vies preco zeny masturbuju aby vedely kde su tie miestecka a ked to nepovies priatelovi tak robis chybu on na to nemusi doist