som sama, pokeca, ked so spoluziackami, ignoruje ma

Príspevok v téme: som sama, pokeca, ked so spoluziackami, ignoruje ma
liptonka

Mozte mi niekto vysvetlit spravanie chlapcov? Boli sme na vylete s triedami, tam som si skvelo rozumela s chlapcom s vedlajsej triedy, vela sme sa nasmiali a utahovali si. Potom v skole sa to zmenilo. Pozdravi sa mi, pripadne aj pokeca a pozartuje, ale iba ked sme sami. Akonahle som so spoluziackami, tvari sa, ze ma akoze nevidi. Citim sa hlupo, ked sa mu aj pozdravim a on sa robi, ze ma nepocul. Co by sa mu stalo, keby sa mi odzravil aj pred spoluziackami, odpadlo by z neho? Co mam robit, mam hrat tu hru ako on? pripadne sa mu prestat tiez zdravit a ignorovat ho aj vtedy, ked on bude mat zaujem o konverzaciu? Mozu sa vyjadrit aj dievcata, ktore maju podobne skusenosti, aj chlapci. Dakujem.

emca

spominany chlapec este nedozrel, to je vsetko. ja na tvojom mieste by som mu to vratila, az bude mat zaujem o konverzaciu, tak si najdes nieco dolezitejsie. nech vie, ako sa citis...aj ked tazko povedat, ci to pochopi...im kym nieco dojde...

babenka1

Neboj sa,on ťa neignoruje. Ide o to, že chalani nie sú veľmi nadšení zo "skupinkovania" dievčat. Obľúbená baba obkolesená spolužiačkami, ktoré ho tiež očumujú a hodnotia - to je najlepší spôsob ako byť ignorovaná. Možno si myslí, že keď sa ti pred nimi pozdraví, začnete sa priblblo chichúňať (ver tomu, že je kopec dievčat, ktoré to robia, isto máte aj vy na škole také skupinky). Proste na to kašli, keď si budete bližší, alebo budete pár, už mu tvoje kamošky nebudú vadiť.

dobra vila

Spytaj sa ho, presne toto, co si napisala sem. Ja by som sa to urcite normalne spytala, nemam rada, ked sa niekto na nieco hra, ked ste dvaja tak ťuťumuťu - mile slovka, usmevy, pokec a potom nema zaklad inteligencie pozdravit sa, ked ides s inymi dievcatami. Taketo fakt nemusim.
A ked nemas guraz sa na to spytat (pritom by z teba neubudlo :-P ), tak pokial nie si ani len schopny odzdravit sa ti, urob to, co pise jajka.

Najčítanejšie články