Zmenšenie prsníkov

Príspevok v téme: Zmenšenie prsníkov
mirinka.r

Ja viem ze uz ta tema tu je,ale nikto mi neodpisuje,lebo je uz tema niekde daleko asi a potrebujem poradit... :(
...citala som toho tu strasne vela. Mam 25 r., mam 2-r. dcerku, uz davno nekojim. V buducnosti ale planujem este jedno dietatko, ale urcite je to este tak 2-3-4 roky, a nechcem uz tolko cakat. Mam prsia velk. 80 E, je to priserne. Teraz som pribrala kvoli jednej liecbe a vyzeram fakt strasne este s tymi prsiami. Uz chudnem a ide to fajn, ale prsia bohuzial ostavaju. Problem je, ze neviem, ako to je, mozem chudnut aj po operacii este? alebo to bude vplyvat na pooperovanu velk. prsnikov? inak by som chcela asi B, rozhodujem sa medzi B-C, len sa bojim, ci B nie su prilis uz male, hm? ale zas bojim sa, ze si dam C a potom sa este zvacsia, alebo nahodou trochu priberiem a budem mat zas nejake D alebo rovno E...co mi poradite? Cakat uz nechcem :( dakujem...a mozete mi poslat niektore co to mate za sebou fotky? na mirinka.r@azet.sk velmi krasne dakujem. Mirka

barbora2507

chcela som sa len opýtat vo february mam ist na operaciu zmensenie prsnikov do ruzinova a mala by ma operovat MuDr. Miroslava Lopatková. Neviete mi niekto z vas povedat skusenosti z tejto nemocnoce a na tuto doktorku. Ked ano tak mi prosim vam napiste na mail barbora2507@gmail.com
dakujem

mirinka.r

sosaso: dakujem za nazor...aj ja skusam najprv schudnut a snad sa to podari co najskor,ale mne trebna chudnut naozaj dost, tak hadam to stihnem do zimy aspon ako tak...uz mam od lekara papier na vysetrenie na ortopediu aj neurologiu, tak sa urcite poradim este s lekarmi a uvidim, co povedia oni...drzim prstiky tebe aj sebe :)

sosaso

Ahoj mirinka.r,

aj keď som ešte nerodila, zdieľame rovnaký problém.. Ja som tiež dôsledkom jednej choroby strašne pribrala a aj moje prsia sa nenormálne zväčšili (teraz mám 80E-F).

Taktiež plánujem ich zmenšenie (na veľkosť B), ale určite túto operáciu plánujem realizovať až po zredukovaní všetkého toho škaredého tuku, ktorý sa na mne usadil :-) Pretože i keď ani mne sa zatiaľ veľmi chudnutím nezmenšili - teda vôbec, predsa len sa ešte úbytkom váhy a tuku môžu zmeniť a vykonávať túto operáciu pred, resp. počas chudnutia mi príde zbytočné.

Pekný deň!