Rakovina hrtana / hltana

ado415

dobry den za gramatyku sa ospravedlnujem vopred mam take podozrenie kedze som mal dlhsi problem so zubami stolicky vacsinou ktore boli iba fixovane nie blombovane fixacia odpadla a kedze ma zub nebolel tak som to neriesil az teraz som si vsimol divnej cervenej vyrazky pri stolicke a ked si chytim dolnu sanku mam tam taku divnu ako gulicku alebo nieco take da sa mi to nahmatat neviem co to je a trochu sa obavam ze nic dobre to nebude ale neviem kde s tym mam ist poradte nechcem doma zbytocne robit stres a taktiez to nechem zanedbat dakujem

drsa

dobry den taky mam problem ze vobec nesom chory ale ked prehltavam ma boli hrdlo len pri prehltavani.a nevem z coho to moze bit bojim sa trocha niekto mi prosim povedzte nazor coto moze bit.dakujem

zee

ZA gramatyku sa vopred ospravedlnujem .... som fajciar cca20 denne bol som asi tyzden chori bolesti na plucach uporny kasel samoliecbou bolesti ustupily .. da sa povedat ze ma bolel hrudnik od tolkeho kaslu a ked bolest ustupila ... ostala na pravej strane hrudi mierna bodava bolest... asi po 2 tyzdnoch sa objavila krv v hlienoch som navstivil obvodnu lekarku ktora mi spravila rentgen pluc vzala mi krv vyter z hrdla vsetko bolo negativne ale poslala ma na plucne ze ak chcem byt uplne kludny ... odtial ma poslaly na bronchoskopiu a krcne vraj som prekonal zapal priedusiek lebo doteras je zapalena sliznica cize doliecit nejaky ascorutin na spevnovanie ciev ... nakrcnom mi zistily vraj mam v nose popraskane zilky alebo neco take... ale lozysko je niekde nizsie .. dost mozne ze priedusky ...cize zaver troch lekarov ziadna rakovina ziadny nador jednoducho doliecit .... najnovsie mam problem z hrdlom . bolest navrete uzliny na dotyk bezbolestne len pri preglgani citim bolest vkrku a lavej uzline na krku ...pri preglgani pocitujem akobi som mal hrtan na pruzinke akobi sa zadrhaval .. neviem ci je to uz paranoja koly predoslym situaciam ale bol bi som rad ak bi nejaky odbornik zareagoval na moj problem dakujem .

Angel1111111

No ja si asi skor namyslam:))
Ja mam nasledovny problem.
Uz takmer devat mesiacov to pretrvava.
Ked som v miestnosti kde sa niekto silno navonavkoval alebo v miestnosti kde je strasne vela dymu ma to drazdi v hrdle takmer pridussa. Ale nekaslem pri tom.
Takisto nemam ziadny kasel ani problem s preglganim. Akurat mam stale sucho v nose, takisto mam sople (nie az v takej miere ako pri nadche a chripke) a mam pocit akoby som ml v hrdle hlien, ktory obcas pri nadychnuti akoby sa pohne (zachrpaci ale pocut to nieje). A ak aj na silu zakaslem tam ma niekedy zabolia pluca.

SOFFA

mala som kolegynu ktorej manzel tymto ochorenim trpel asi 1 kym mu na to prisli.mal bolesti hrdla a aj pri prehltavani.doktorka si myslela ze je simulant..davala mu na to rozne strepsils a ine k.....tiny.az ked bolo neskoro tak ho zacala liecit,ale medzi tym mu presli metastazy na uzliny,ktore mu vybrali a nakoniec na miechu.chudak po 3 rokoch trpenia umrel,...

Angel1111111

U obvodneho som bol...robil mi vyter ktory vsak bol negativny...matal mi krk a nic nenasiel...o rakovine nepadla ani zmienka...ja len informacne.

moze

aduska-s,
jasne ze sa moze dostat aj do ust, aj pazeraka a sposobuje rakovinu ezofaku, takisto moze sposobit i rakovinu konecnika, a aj ocneho kutika a inych veci-teda na roznych inych miestach, hlavne teda na slizniciach.
Nechapem, preco sa zameriavaju len na krcok maternice

Ivka 1

Vytery z hrdla su zamerane na pritomnost bakterii. Na urcenie rizika rakoviny hrtana
je potrebne zobrat krv na onkomarkery,zistit hodnoty lymfocytov. Skratka potrebuje sa odborne vysetrenie.

Najčítanejšie články