Koľko míňate na oblečenie a obuv?

Príspevok v téme: Koľko míňate na oblečenie a obuv?
Almira

Včera poobede som bola v bratislavskej Hypernove a vyzeralo to tam ako krátko pred Vianocami - množstvo ľudí s kopou tašiek, pred pokladňami dlhé rady. V predajni Deichmann sa takmer nedalo pohnúť nielen kvôli tlačenici, ale všade po zemi boli porozhadzované škatule a topánky. Také dopustenie som už dávno nevidela. TAk by ma zaujímalo, koľko miniete na oblečenie a obuv pred novou sezónou, a ako často si niečo na seba kupujete?

dresslily

Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z tonzes.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.

Zanet675

Ja nakupujem vtedy, keď sa mi niečo páči. Naposledy som kúpila plavky na
www.evelin.sk pretože ma hneď zaujali a musela som ich mať.

0vecka

ja moc neminam na oblecenie... akoze raz za zimu/leto nove topanky tak okolo 100 a obcas nejaka kosela asi 50 EUR a nohavice tiez 50 obcas nejake tricko sportove oblecenie tak max 400 rocne ak vobec

ele

Chcem sa opytat skusenejsich, ze ked predavam veci cez internet-bazar a chcem poslat niekomu oblecenie, akou cestou je to najlepsie, najistejsie a najvyhodnejsie, okrem osobneho kontaktu? A kto podla vas by mal zaplatit postovne? Dakujem pekne.

Giovanni

Uprednostnujem kvalitu pred kvantitou :) vsetko zalezi od penazenky,ale topanky musia byt kvalitne nato dbam,cize 50-100€....

Adulka

Baby, ved poradte nejake sekáče v BA, ja mám rada sekáče, lebo sa tam dajú kúpit lacné ale kvalitné veci za facku... nové a značkové si kupujem tak akurát tenisky do 70 eur, ale aj tepláky a športové veci, lebo som športový typ. Ale rifle, mikiny, tričká, kludne aj u číňana.