Co tam mam?

Príspevok v téme: Co tam mam?
danosm

Na penise mam z dolnej casti od zaluda /kde zacina koza/ az cez semenniky taku uzku riovnu ciarku. Akoby som mal na tom mieste tu kozu nejak spojenu, ze nie je ta koza okolo penisu dookola hladka, ale akoby sa na jednom mieste spojila /ako ked je nieco zosite/.. Dufam ze sa to da predstavit.. Chcel by som vediet ci som jediny alebo to ma aj niekto iny, pretoze kamosi to nemaju. Dakujem, lebo ma to dost trapi ci som v tom sam.

danosm

aluska dakujem, aj ja verim ze by to ziadnej babe nemalo vadit :) ak si to dam odstranit tak asi len pre vlastnu spokojnost.. a aspon viem ze to maju aj iny chalani, som sa bal ze len ja.

aluska

urcite sa tym netrap..pozri sa, ja mam 22 rokov a mam strie hadam vsade kde sa mozu objavit, okrem brucha...a vobec sa tym netrpim, aj tak mi to nepomoze..a keby som si mala vsetky dat odstranit laserom tak by som si musela zobrat asi pozicku...a mojmu priatelovi to nevadi..a je to urcite viac viditelne ako jedna ciarka zo spodu penisu..kasli na to...pochybujem ze by to mohlo nejakej zene vadit

sashina

Aj moj priatel take ma a nikdy mi to nevadilo. Dvaja byvali to zase nemali, asi je to rozne. A nevadi to ani tomu mojmu priatelovi, podla mna toto neni vec ktorou sa treba trapit. Nic zvlastne, kazdy nieco ma, nemozeme byt rovnaky.

aluska

preco by mi to vadilo?ja sa nepozeram kazdu minutu na jeho spodnu cast penisu...a nevadi mi to ani pri sexe ani ked mu robim oral..a keby jemu ma vsetko vadit na mojom tele, tak so mnou podla mna ani neni

danosm

Inak baby, vam by na vasom priatelovi nieco take vadilo? Alebo by ste to brali normalne, ze to maju aj iny aj ked ich je asi menej?

danosm

aluska tak to je super, ked to ma aj niekto iny.. dufam ze myslime to iste, lebo sa to tazko opisuje :) ja som rozmyslal nad odstranenim, nevies nahodou ci sa to nejak da? Tebe to neprekazalo ze to tvoj priatel ma?

aluska

aj moj frajer to ma a v zivote sa nad tym nezamyslal...keby sa mas zamyslat nad vsetkym na tele..tak nic cely zivot nerobis..su aj vacsie problemy

danosm

janekMY33 moji kamosi to nemaju, preto sa pytam.. a naschval som si pozrel aj nejake porno ci to tam maju a nemali.. len chcem vediet ci je to normalne, ze to ma nejake percento chalanov alebo to mam len ja?

levicaaaaa uzdicku ma kazdy to hej, mne sa ale presne od nej taha taka ciarka koze az cez semenniky dole.. akoby ta uzdicka pokracovala cez penis rovnou ciarou dolu.