akné..ako ho vnímajú ostatní?

Príspevok v téme: akné..ako ho vnímajú ostatní?
abcd784

nevedela som ako nazvat presne tuto temu. Ide o to ze sa mi, dajme tomu mozno crta vztah,da sa povedat ze prvy a zaujimalo by ma ako vnimaju napriklad chlapy to ze baba ma akne.Lebo mna to velmi trapi bojim sa ze sa mu nebudem pacit,pritom nemam to take strasne,to urcite nie ale co ja viem,raz horsie,raz lepsie,bez make-upu by som sa mu asi radsej neukazala aj ked ja to mam skor take zacervenane od podrazdenia alebo neviem.Snazim sa to liecit uz asi 2 roky,vravim nieje to take hrozne ale ani sa toho neviem nejak zbavit.Tak by som bola rada ak by ste tu napisali nejake skusenosti,bolo by super keby sa ozvali aj muži ze ako to vnimaju a tak...Dakujem

wiwien

cajik nádherne si to napísala a len a len pravda:))ja som tiež trpitelka akné od 15tich a mám 23 čiže si to vieš predstaviť....bola to hroza....ale jediné čo mi zabralo je roaccutane....nechcem sa nejako starať..ale ak ti nič nezaberá ako mne, tak ti to vrelo odporučam naozaj, ja ho zatial beriem 2 mesiace a pol a dnes nemám na tvári ani len jeden uhračik a nie to ešte akné..mám fakt pleť ako bábatko čo som predtým nikdy nemala.ak to bude takto pokračovať..tak budem velmi spokojná .:))tak sa maj zatial krásne..

abcd784

tak dakujem potesilo ma to.Viem no su aj dolezitejsie veci,snazim si to uvedomovat ale su to veci ktore trapia trosku cloveka ale velmi si ma potesila :-)

cajik

Bojujem s tym uz par rokov.. VZDY som riesila ze kazdy vidi moje vyrazky a kazdy ich vnima.. Ano,vnima. Aj ty si vsimnes na ludoch, ze maju plesinu, su tucni, alebo nieco ine. Ked ta ale niekto ma rad, tak ta ma rad taku aka si (teda aj s vyrazkami) a vobec to neriesi. A na tych ostatnych mozes kaslat. Cize ked ta chalan lubi, tak ta bude lubit aj ci budes mat tri vyrazky na brade, alebo nie. Vo vztahu su dolezitejsie uplne ine veci, nez taketo "banalnosti".

P.s.: mojmu priatelovi moje vyrazky absolutne nevadia