Menstruacia len jeden den

Príspevok v téme: Menstruacia len jeden den
majush5

Ahojte, stale som mala normalne kramy cca 5 dni, ale uz posledny rok sa mi to skratilo na necele 3 dni, ale ani poriadne neviem, ze ich mam, lebo su strasne slabe, pred tromi mesiacmi som zacala uzivat HAK a od vtedy mam kramy uz len 1 den a to uplne slabe..nezda sa mi to v poriadku..mate niekto podobny problem ?

petronneta

ber menzes, tak, ako je. Ak máš v 15. rokoch 1 deň, tak je to 1 deň, ak 7, tak 7. Ak príde o 3 týždne, ok, ak o 2 mesiace, aj to je v poriadku. Počkaj si do 18. rokov, aby si mala dospelý organizmus, s riadne vybudovanou hormonálnou sústavou.

Elisha009

Zdravím,
Potrebujem poradiť mám 15 a mám prvý krát menzes a som v rozpakoch prvé 2 dni bol výtok pravidelný ale tento tretí nič čo mám robiť? Počkať alebo?

snehuliak

odpovedam
problem nemám žiaden,tehotná by som nemala byt,robila som si aj test a ok,len ešte jedna vec začala som užívať chlorellu/neviem či poznate ja to skusam prvý raz/ a myslim si,že či by toto užívanie nemohlo byt pricinou,že ten menzes nemám,dokonca nic som v jedalnicku nezmenila a dnes ma tak strasne boli brucho,neviem ako mám zistiať či to može byt užívaním tej chlorelly

odpovedam

magy, su hormony, ktore sluzia na udrzanie tehotenstva - je ich potrebne vacsie mnozstvo. Zabranuju potrateniu plodu. Napr. hormony podporujuce ovulaciu (resp. druhu polovicu cyklu) zaroven udrziavaju plod pri zivote. Kedze zena potrebuje v roznych stadiach rozny pomer hormonov. A teda vedia sa potrebne hormony dodat umelo, pripadne zablokovat.

Magy

teda... nie som gynekolog, ale co to znamena" ta injekcia tehotenstvo nedokaze prerusit, prave naopak ho posilni"?
ak sa moze tehotenstvo posilnit? akoze plod bude rychlejsie rast, alebo sa jej narodia namiesto jedneho dietata rovno dvojicky?

odpovedam

pokial ovulacia nenastava kvoli problemu, tak je jasne, ze to treba riesit. Ale ak je zena inak zdrava, nie je v tom problem. Sama som si tym presla a gynekolog mi to vysvetlil. 2 anovulacne cykly cca za rok nemusia hned byt problem. Staci stres, zmena prostredia, prekonana choroba, atd. a cyklus moze zahaprovat. To suvsak bezne sucasti zivota. Netreba byt hned prehnane uzkostlivy.

odpovedam

Pokial nemas ine problemy, tak staci lekarovi zavolat. Ak mas podozrenie, ze si tehotna, tak k lekarovi chod osobne. Ja som vyvolavacku odmietla, kedze problem som nemala ziaden. Telo nie je stroj a vyvolavacka su umele hormony, ktore maju vedlajsie ucinky. Osobne si radsej pockam, kym nepride dalsi menzes. Ale ako pisem, ak mas pocit, ze nieco nie je v poriadku, porad sa s lekarom.

margiiit

Dobrý večer, meškali mi krámy dva týždne teraz v nedeľu som dostala krámy, ale úplne slabé ak to zhrniem dokopy ani neviem či som mala zhruba 1 deň....a inak mam taký slabohnedý výtok..môžem byť tehotná?

snehuliak

odpovedam
myslis teda ked som "mala" tie kramy ako pisem len tie dva dni a len ked som bola na wcku krvavý výtok,tak nemám ist k lekarovi a mám počkať či príde menzes na další mesiac?