Pozitivne myslenie v praxi

Rea3

Ja som mala roky depresie. Velmi mi pomohla terapia Cesta a knihy a texty od Abraham-Hicks - podla mna to najlepsie pozitivne myslenie, ake existuje. Napr. tu: abrahamhicks.sk

Ancika29

Podla mna pozitivne myslenie je o tom, ze si na inych ludoch vsimame to pozitivne a nehladame stale len to negativne. Ked dobre myslime, privolavame k sebe dobre veci. Mne sa to potvrdilo v zivote velakrat.

vebe

Dafaq, necitala som cely tvoj prispevok, nemam na to cas. Ale to uvodne co pises mi tak trochu staci. Je jasne ze sme odlisni pohlavim a aj vekom. Ja som sice pozitivna, ale zaroven tvrdy realista, lebo zivot ma tak nuti. Mam rodinu,deti, narocnu pracu a kazda minuta je mi vazcna. Necitim potrebu mat novu penazenku ani fotku v OP,nemam cas chodit po uradoch a vybavovat doklady. Asi 3 roky dozadu mi ukradli kabelku a nic z toho co popisujes som necitila. Necitim potrebu aby sa niekto tesil z mojich penazi v penazenke, platim uz dostatocne dlho a dost vela dane na to, aby ma taketo nieco tesilo.
Hnev, tak ako smutok, zial, radost, pocit stastia - to su emocie, ktore su nam prirodzene, mame na to specialne centrum v mozgu. Iste, je dolzezite vediet svoje emocie ovladat, ale nie potlacat. Ked citim hnev a je na to pricina, tak nebudem tvrdit, ze som stastna ako blcha.

Sejla

Najvtipnejsie je, že ja som v ten mesiac stratila prácu, bývanie a ukradli mi telefón. On našiel peňaženku, novú priateľku a povysili ho v novej práci:)

Sejla

Dafaq neodpustim si ohladom tej penazenky spomenut ako ju medavno stratil priateľ a o týždeň mu došla poštou od nejakej slecny, ktorú potom vyhľadal, aby sa poďakoval večerou a skončil s ňou v posteli :)) no čo, pozitívne na tom je, že som prišla na to, že je idiot skôr, než som s ním mala deti :D