Infracervena podlozka medivit

Marta-ch

Dobry den. Zijem v zahranici a pracujem ako zdr.sestra v liecebnom dome vo Schweiz.Terapiu teplom a infrac. ziarenim vyuzivaju nase physiotherapeutky naozaj kazdy den. Terapeuticke vysledky pri bolestiach chrbtice su neuveritelne. Ale upozornujem musite mat na pamati pri ktorych ochoreniach sa tato podlozka moze na terapeuticke uceli pouzivat.preto by ste sa mali poradit u lekara aleno rehabilitacnych pracovnikov. Pri zapaloch kdekolvek na tele by sa nemala pouzit ani pri ranach este nezahojenych.
Ja som si podlozku kupila este pred 5 rokmi a som velmi spokojna a hlavne tu vo Schweiz vam ju po prejdeni vasej anamnesy. odporuci odborne zaskoleny zdravotnicky personal z oblasti pharmacie.
Pekny den

zuzanka 24

Dobrý deň, ja mám madrace od firmy KK- partner Hlohovec, taktiež som si pri prezentácii kúpila infra podložku. Dala som za to nemalé peniaze, brala som to celé na splátky ( ani neviem ako som to splatila ) Teraz by som si tie pomôcky nedala ani za nič na svete. Mala som hrozné bolesti chrbtice, hrozila mi operácia. Každú noc spávam na infra na stupni č. 1 a ráno vstávam ako vymenená. Moja podložka ma hreje len v miestach chrbtice, kde mám problémy, inde má izbovú teplotu. A to teplo? To je vlastne vytvárané tým, ako keby Vás celú noc niekto masíroval. Tak toľko môj názor. Oplatí sa investovať do drahších a kvalitných vecí, veď aspoň teraz nemusím užívať žiadne lieky od bolesti a nemusia ma operovať.

sb

Asi pred 3 rokmi sme mali doma prezentáciu výrobkov firmy Medivit, madrace, prikrývky, termolehátko. Hoci si nikto u nás nič nekúpil, dostali sme ako darček paplón. Som s ním spokojná. A keby sme nemali vtedy nové madrace z pamäťovej peny, asi by sme si kúpili aj madrace. Mám 2 známych, čo sú s nimi spokojný. Myslím, že ortopedické vlastnosti majú podobné ako pamäťová pena, len je to vzdušnejšie, hygienickejšie a človek sa na tom menej potí. Tento týždeň sme mali prezentáciu opäť. Pán bol veľmi príjemný. Keďže mám problémy s kĺbami a chrbticou, kúpili sme si intrapodušku. ale teraz neviem. Myslím, že sa zmluva dá do niekoľkých dní zrušiť. Keďže nebol vtedy čas, skúmam to teraz na internete. Keby mi to skutočne pomohlo, tak sa to oplatí. Napíšte ešte niekto, kto má s týmto skúsenosti. Príp. aké sú iné, lacnejšie alternatívy. Na rehabilitácii v nemocnici mi nepomohla ani elekroliečba, ani magnet.

ivkajožko

Zdravim, kupili sme tuto podlozku, po 3 och pouzivaniach som zacala elektrizovat coho sa chytim, tak ma kope: pocitac, klucky na dverach, ludia, radiator, ... V noci som spala na podlozke, na stupni 1 a som sa zobudila na zavrate, ako keby som mala 2 promile v sebe, manzel spal pri mne a taktiez mal tieto zavrate, ked sme podlozku vypli zo zasuvky a dali prec z postele spali sme bez problemov az do rana. Co to bolo? Preco? Vie mi niekto poradit? Neskodi tato podlozka? Mozeme ju vobec este pouzivat?

optid

Dva roky davanňm ludom moznost odskusat takuto infraterapiu ale ineho predajcu v domacnostiach, stretol som desiatky spokojnych klientov bez rozdielu od ktoreho predajcu terapiu ziskali. Ak ma niekto problem s pripadnym vznikom tepla (zeny v obd. prechodu, psoriaticka artritida ), moze si objednat takisto do postele, v rozmere bezneho matraca pulznu magnetoterapiu, kde sa da nastavit rozsah 1 az 20 Hz a cas od 1 do 99 min. Bezna cena 699€, akciova dohodou. Od buduceho tyzdna prinesieme na SR trh ponuku lozkoviny s keramickym vlaknom, ktore pracuje na principe infraterapie, ele s vyuzitim energie vlastneho tela, teda bez zasuvky. Cenu este neviem cca 360€ 1 postel, 600 na 2 postele.

zabudka

Mirka 23 , ja netvrdím že majú zle výrobky,sestra má paplony a je spokojná a bola spokojná aj s dealerom, ja píšem o prístupe. Volali sme aj na firmu a vraj to prešetria,pretože taketo jednanie zo strany dealera bolo nekorektne voči nám.

mirka 23

Zabudka, no dosť blbý pristup, lebo si ich produkty neskušala, tak nemožeš odporučať resp. neodporučať. Prístup pana bol troška blbý, ale to je už ina vec.
My mame matrace a nevymenila by som to za nič. Som v 9. mesiaci a každý mi vravel, že nebudem spať s tým bruchom, ale ja spim do 10 - 11tej, čiže viac ako 12 hodin a vyspim sa užasne. Iný matrac by som už nechcela. Výrobky maju kvalitne, len ste mali smolu.

zabudka

Ahojte všetci, nám volali že sme vyhrali paplon,ale podmienka je že nám budu prezentovat ostatne výrobky a ktomu ešte 2 páry musia byť na tejto prezentácii. Tak sme ju uskutočnili. Avšak nemohola byť v obývačke podložka ktorú prezentovali zvysle ale vodorovne,tak sa nám nezmestila.Tak nám tento pán oznamil,že nesplname požiadavku a nedostaneme ani darcek(paplon) a,že ešte je podmienka spravit obrat,tak sme mu povedali ,žč do telefonu rozprávajú inak a skutočnost je iná.Milý pán sa zbalil a odisiel.My sme zostali bez darceka,co nás nemrzi, len nás mrzi,že sa ostatné páry museli náhlit z lyžovačky z Tatier a mi sme sa ako hostitelia museli nahánať s občerstvením a nakoniec z toho nič nebolo.Sme velmi sklamaný prístupom tejto firmy a určite neodporučíme túto firmu a ich produkty nikomu.

brako

som sice lajk dost neveriaci tomas ale ta poduska funguje mam problemi z laktami ktore som si oprel o podusku a teplo bolo dost intenzivne urcite menej ako na inych miestach tela treba vyskusat a nie blabotat

peter197

Spávam na magnetickej podložke od firmy s-komfort. Materiál mikroplyš, da sa prať na 40 C.To je dalšia výhoda.