Nebavi ma moja praca

Príspevok v téme: Nebavi ma moja praca
con

zdravim
mam problem netesi a nebavi ma moja praca ,bol som v obore dobry ale teraz ked chcem zapnut v praci musim sa prekonavat stve ma tam vela veci,riadim ludi a meni sa aj prostredie a situacie,sposob je to dost narocna praca ale co by som chcel vyriesit je ci som ja na tom zle alebo je to praca ktora sa tak zmenila ze uz mi nic nehovori ..existuje sposob rozoznania ? ja to neviem posudit a nechcem spravit krok co nic neriesi ....dakujem

suzyy

som v praci len druhy mesiac a neviem tam vydrzat ... neviem sa hrat ze nieco robim a zaroven ani nemam chut byt iniciativna ... sef si to uz vsimol a nieco naznacil ... chcela by som aby ma to tam bavilo, zial nebavi ... neviem sa nakopnut k vykonom, nemam motivaciu ...

M74

Ja som mal skoro ideálne zamestnanie, doobeda som sa tam trocha pomotal, v podstate som iba nejaké blbosti riešil, potom som si s vedúcim išiel zaplávať a po obede domov. Platené to bolo celkom slušne, ale nejako mi tam isté veci liezli na nervy a po 5 rokoch som dal výpoveď. Všetci si klopkali na čelo a hovorili, že som blázon. Ale v novej práci pohoda a dvojnásobný plat.

Lagris

Con, mozno mas syndrom vyhorenia, skus to u odbornikov, aby si nieco nezanedbal. Aj ja ho mam a tiez neviem, ako z toho zacarovaneho kruhu.

lost

Ak tu pracu nechces opustit, napr lebo je priliz dobre financne ohodnotena, skus si zajst na dovolenku, proste 2-3 tyzdne niekam daleko kde na tu pracu nebudes mysliet. A ked sa vratis, mozno ta to zacne znova zaujimat. A ked nie, tak mozno riesit inou pracou.

Kedze uz teraz mas dobru pracu, tak predpokladam ze si sikovny a nestratis sa, cize aj ked o nu prides, mozno najdes nieco lepsie. Vela stastia.

Potkan

Nežijem preto aby som pracoval, ale pracujem aby som žil (resp. sa uživil)!!

T.j. pokiaľ to je dobre platená práca tak to tam nejako presed a o to lepšie sa zabav v dňoch voľna.

HAWK

Bordy

Vezmi si par dni volna, zajdi na miesto kde budes sam, zamysli sa nad tym o co vsetko prichadzas ked robis nieco co Ta nebavi. Uvedom si ze zivot je prilis kratky na to, aby sme robili nieco co nas nenaplna. Moznosti mas stale vela , velmi vela, len musis mat GULE uskutocnit rozhodnutie! ;-)
Vela stastia. Urcite prijdes na to spravne riesenie...Pripadne si pozri film SECRET. Pisalo sa o nom uz aj tu. Urcite Ti pomoze najst spravny smer a cestu!
Hej...a niesom ziaden Jehovista :-D

Vela stastia !

jenny6

Vypada to, ze si manazer niecoho alebo niekoho...
Viem, ze to bude zniet ako klise alebo naivita teraz v case krizi a prepustania, ale ja na tvojom mieste by som sa poobzerala po inom mieste.

Ci je to ine lebo si ty zmenil pohlad na vec alebo sa tam nieco zmenilo, nie je to vlastne jedno?

Ries radsej to, ze je to ine, uz ta to nebavi, uz ta to stve a preto ak mas kazde rano vstavat s nechutou tam ist a ma to tam kazdy den stresovat, tak ti to za to nestoji. Tak skus porozmyslat co by ta bavilo viac, mozno iny smer.. Nemusis robit cely zivot na jednom mieste a na tej istej pozicii...Vela ludi sa hlada v praci cele roky kym najdu to, co ich bavi a kde ich to bavi. Urcite by sa ti lepsie zilo, keby si rano vstaval s pocitom, ze si rozumies s kolegami, ze sa tesis do prace, lebo ta naplna, lebo mas dobry pocit, ked sa ti nieco podari, lebo ta to bavi robit a bavi ta ten smer a odchadzas z prace s pocitom uspesneho a prijemneho dna.

Ak sa s tym da nieco robit, tak to skus.