Rýchly pulz

hailie

Mam 23 rokov , vysoky tep. Tlak normalny alebo nizky. Pravdepodobne je to zo stresu pretoze sa mi tep zvysi len u lekarov popripade pred skuskami alebo podobne. Dnes mi vsak nasadili taky pristroj na monitorovanie tepu srdca na 24 hod. tak uvidime ake budu vysledky a ci mi nasadia aj liecbu. Momentalne sa snazim ukludnit pretoze mam pocit ze mam tep zas vysoky - aj v klude doma(nic prijemne mat na sebe kabliky).

poop

usmev-nemáš skype???
no ja mám pulz aj cez 100úd/min
ty koľko?
tiež si myslím, že za tým bude psychika,,ale neviem nato prestať myslieť
je to hrozné, kontrolujem sa a potom mi je oveľa horšie, občas sa zobudím aj v noci nato, že pulz mám prirýchly
kedysi som skúšala Persen-a nezabral vôbec

usmev:)

Denz, ale nie, nie:-) nechcela som, aby si sa za to nahneval, lebo sa mi trosku zda, ze sa hnevas:-) fakt som to nemyslela v zlom.. dobre, dobre, tak teda kludne prispievaj, vlastne mas pravdu a aspon budes jeden z uzivatelov, ktory poskytne taketo odborne clanky, ja si ich tiez rada precitam, len ma velakrat zaujimaju aj osobne skusenosti:-)
(uplne bez ironie pisane, len ak by sa nahodou niekomu zazdalo;-))..

Denz

usmev- a este....zakazujem tu niekomu inemu pisat???:)
dal som link a to bolo cele:)
cize kludne mozes pokracovat v citani dalej a nemusis ho ani otvarat..:)
to je cele a snad zrozumitelne :)

Denz

usmev- no neviem ci je lepsie to co pises:)
niekto tu napise blbost a uveris mu???
je lepsie si to prezriet takto a docitat sa .

usmev:)

Denz, velmi pekne dakujeme za rady, no mne by viac vyhovovalo pokial by ludia radili z vlastnych skusenosti a nie linkami odbornych netovych clankov:-) neber to, prosim ta, v zlom, len som si viackrat vsimla, ze hned hodis nejaky netovy clanok.. niektore su naozaj odborne, najdes tam dobre rady, no toto si, myslim, viaceri, prv nez napiseme, precitame.. a sem prideme s tym, ze nas zaujima, ci taky a taky problem prezivaju aj druhi, ak ano, ako ho riesia, co z vlastnych skuesnoti mozu odporucit, poradit a tak:-)