kondom

Príspevok v téme: kondom
halabala

Zdravim vas...

Mohol by mi prosim vas niekto vysvetlit preco sa ma pri nasadzovani kondomu stiahnut predkozka a ze ci je to nutne alebo sa moze sulozit aj so zhrnutou?

A este sa chcem opytat, urcite to tu bolo vela krat omielane ale, ze ked mam penis padnuty tak mi predkozka ide v poriadku a bezbolesti dole. Ked ho mam vsak stoporeny ide to stiahnut tesne pred zalud a potom to uz hrozne taha. Ale pokial si stiahnem predkozku pokial je padnuty a potom sa mi stopori tak je to v poriadku a nemam problem viete mi poradit ci je to nejaka "porucha" alebo ci sa to len musi roztahovat(ak hej tak ako?) Dakujem vam za odpovede...a prosim nepiste mi aka je zla moja gramatika a ze som este decko.

Dakujem

behind

Podla mňa je uplne fuk, či pri nasadzovaní kondomu je predkožka na žaludi alebo za ním.
Dôležité je , že ti ide stiahnuť.

janosik6546

Mas asi trochu kratsiu "uzdičku" odborne frenulum preto ta to ťahá. Ked je prilis kratka tak je nevyhnutné vykonat frenulotomiu, lebo pri styku sa vzdy natrhne a krváca. K tomu kondomu, ked si stiahnes predkozku a nasadis kondom tak pri styku sa trie zalud o vnutro posvy. Ked by si ju nestiahol a nasadil kondom tak urcite by sex nebol OK. alebo by k ciastocnemu stiahnutiu doslo pocas styku v posve.Ale uz pri samotnom stoporeni sa predkozka trochu stiahne, cize vzdy je pri styku zalud aspon ciastocne odhalený. Ja mam tiez trosku kratsiu uzdicku a pri nasadeni kondomu problemy s predkozkou lebo sa mi vzdy kondom zasekne za zaludom a nejde dalej rolovat ale ked ho nasadim tak je to uz dobre.