dobrá gynekologicka v BA

macik

Popltaok sice nezarucuje, ze k Tebe budu mili, ale v GPN su. Mam viacerych lekarov, u ktorych platim a zatial som sa nestretla s tym, ze by sa ku mne nespravali milo. Za poplatok 2500,- mas vsetok komfort, objednavka na presny cas (ziadne vyckavanie v preplnenej cakarni nehrozi), dokonca sa mozes objednat na akykolvek cas /aj vecer o 19-tej, aj v sobotu o 11-tej...kedykolvek), vsetky zakladne vysetrenia su v cene (t.j. prevent. prehliadka, samozrejme odber krvi, ultrazvuk prsnikov....). Specialne vysetrenia sa doplacaju, ale zatial som nikdy nic neplatila, tak neviem... pozri na www.gpn.sk a rozhodnes sa sama... Vela stastia. :-)

qiu

2.500? nieje to trocha veľa? Ak chceš chod k doktorke do Lamača je veľmi dobrá s ľudským prístupom, chodím k nej už nejaký ten rok a určite by som dobrovoľne nemenila. Inak ani ten poplatok ti nezaručuje, že ten doktor bude k tebe milý... Ak chceš podrobnejšie info o tej doktorke tak min apíš na mail

szilviqa

Co znamena 2.500,- na rok? Ak im to zaplatim, potom mi urobia vsetky potrebne vysetrenia bez dalsich sekov? Mam maly-velky problem a preto hladam trocha surne gynekologa v Ba, ale nikoho tu nepoznam koho by som sa opytala kde najdem OZAJSTNEHO lekara, a na slepo sa bojim, kazda sa iba stazuje a kritizuje, ale nikto nechvali.