O nás

Vznik nášho internetového portálu siaha do roku 2003. Vtedy sa predstavitelia spoločnosti SANDING s.r.o., ktorá sa zameriava na poskytovanie IT služieb rozhodli vytvoriť unikátny internetový projekt so všeobecnou zdravotnou tematikou zameraný pre širokú laickú verejnosť pod názvom www.svetzdravia.sk.

Od samého začiatku sme ho budovali na základe filozofie, ktorá platí dodnes – **_„na jednom mieste pravdivo a nezávisle informovať ľudí o dostupných moderných liečebných postupoch“._**

Náš projekt www.svetzdravia.sk prinášal v tej dobe v rámci slovenského internetu najkomplexnejší sumár informácií o zdraví, avšak to, čím sme sa odlišovali od iných podobných projektov bolo hlavne spustenie internetovej poradne so zdravotnou tematikou.

V roku 2006 sme prešli na novú doménu www.zdravie.sk. Obrovským prínosom bolo zriadenie moderného diskusného fóra pre širokú verejnosť, primárne zameraného na témy zdravie, krása a životný štýl.
Ako tím neustále pracujeme na skvalitňovaní portálu v oblasti funkcionality, prehľadnosti a dizajnu. Hlavné zmeny sa udiali v rokoch 2008 a 2012. Sme veľmi radi, že túto našu prácu oceňujete vy, milí návštevníci. Pretože práve vďaka vašej priazni, sme sa stali najnavštevovanejším internetovým portálom v oblasti zdravia na Slovensku. Po viac ako desiatich rokoch pôsobenie na trhu slovenských internetových médií, sa ZDRAVIE.sk zároveň stalo v roku 2013 **členom IAB Slovakia - Interactive Advertising Bureau Slovakia** (do roku 2011 Asociácia internetových médií).
Pevné postavenie medzi najnavštevovanejšími portálmi s návštevnosťou viac než 400 tisíc užívateľov mesačne je pre nás silným záväzkom, aby sme ZDRAVIE.sk neustále dopĺňali o nové internetové projekty a rozširovali poskytované služby. Práve preto došlo k vytvoreniu samostatnej spoločnosti Zdravie.sk s.r.o. a k vstupu spoločnosti DanubiaTel, a.s., ktorá sa zaoberá tvorbou komplexných elektronických komunikačných riešení, do našej vlastníckej štruktúry.

Našim hlavným cieľom totiž je, aby portál ZDRAVIE.sk plnil nie len informačno – poradenskú funkciu tak, ako je tomu doposiaľ, ale aby sa v blízkej budúcnosti stal pre občanov komplexnou platformou pre poskytovanie rôznych elektronických služieb v zdravotníctve.