Téma týždňa: Vzťahy

Máj, lásky čas. Už naši prarodičia vedeli, že na tomto výroku je niečo pravdivé a zaviedli bozkávanie pod čerešňou. Hoci sa táto tradícia pomaly vytráca, jarné mesiace sú naďalej symbolom lásky a nových vzťahov.

Dôležitosť medziľudských vzťahov netreba podceňovať. Každý človek potrebuje vo svojom živote niekoho, kto mu je oporou a na koho sa dá spoľahnúť. Preto sme sa aj my rozhodli tento týždeň venovať práve VZŤAHOM. Zameriame sa na priateľstvo, lásku, partnerstvo a rodinné vzťahy, ktoré sú častou problematikou preberanou nie len na našom fóre, ale i v poradni.

Nezabúdame ani na tých, ktorí si chcú užívať milovanie bez následkov. Pre nich sú ako stvorene články o antikoncepcii. Dozviete sa v nich všetko, čo potrebujete vedieť o ochrane pred neželaným otehotnením a o chorobách, ktoré sú prenosné pohlavným stykom. Prevencia je predsa dôležitá!

Ak ste neistí v sexuálnej oblasti, ponúkame vám množstvo edukatívnych článkov venovaných práve tejto téme. V prípade, že máte otázky, na ktoré ste u nás nenašli odpoveď, neváhajte sa obrátiť na odborníkov na našej prvej internetovej klinike.

Pokiaľ ste zvedaví na názor viacerých, využite fórum, kde sa denne stretáva množstvo ľudí so zaujímavými názormi na život a možno práve tam nájdete rozumné riešenie alebo odpoveď na to, čo vás trápi.

ZDRAVIE.sk je tu pre všetkých, čo chcú vedieť viac!