Klik- klinik pomáha: Treba sa poradiť

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Moja dcéra nosí snímateľný fixný aparát. Nemá ako väčšina jej rovesníkov problém s krivými zubami, ale s predkusom. Skus spodných zubov má opačný. S našou zubnou lekárkou sme spokojní, načrtla nám aký bude postup liečby a informovala nás, že noseniu strojčeka sa nevyhneme minimálne dovtedy, kým sa jej bude vyvíjať sánka. Problémom je aj to, že dcére veľmi rýchlo rastie spodná sánka, čo môže byť v budúcnosti estetický problém. Naša lekárka tvrdí, že jediným riešením je plastická operácia v dospelosti. Nie je to momentálne pre nás urgentné, ale nerada by som niečo zanedbala, a preto som sa poradila so stomatológom. Lekárovi som poslala rtg snímky a ten nám poradil, aby sme skúsili inú možnosť, ktorá nie je taká invazívna._

Darina K.

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.