Klik- klinik pomáha: Ploché nohy

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Narodilo sa nám dieťa s vrodenou plochou nohou tzv. flexibilná plochá noha, ktorá nie je liečiteľná bežnými metódami. Nepomáhali nám ortopedické vložky, rehabilitácia a lekári nám navrhli operáciu, ktorá je náročná s dlhou dobou hojenia. Dcéra má 7 rokov , neustále trpí bolesťami nôh a vieme, že nič iné ako operácia jej nepomôže. Hľadali sme možnosti a našli sme. Lekár na 1. internetovej klinike [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/) nám poradil, že lekári na detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou začali ako prví používať novú operačnú metódu. Nevedeli sme, že táto možnosť sa dá použiť aj pri diagnóze našej dcéry. Už máme objednaný termín na konzultáciu._

Miroslav

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.