Krásne nechty? Predstavujeme vám horúce trendy pre jeseň 2014!

Určite netreba zdôrazňovať, že krásne a upravené nechty by mali byť samozrejmosťou každej ženy, ktorá chce byť trendy. Nechty totiž tiež podliehajú móde.

Poradíme vám, ako držať krok s módou v oblasti nechtového dizajnu aj na jeseň.

Určite netreba zdôrazňovať, že krásne a upravené nechty by mali byť samozrejmosťou každej ženy, ktorá chce byť trendy. Nechty totiž tiež podliehajú móde. Zisťovali sme pre vás, čo sa bude v oblasti nechtového dizajnu „nosiť“ túto jeseň.

Čo sa týka tvaru, „in“ zostávajú naďalej **krátke nechty**, no ak uprednostňujete skôr dlhé, nechajte si upraviť nechty do mandľového tvaru, čiže čím špicatejšie, tým módnejšie.
Či už uprednostňujete klasické lakovanie, alebo úpravu gél lakom, farby tejto jesene sú už jasne dané. Kraľovať im totiž jednoznačne bude odtieň **nude**. Jemne béžová farba pripomínajúca nahú ľudskú kožu bude aktuálna v rôznych prevedeniach – od úplne krycích odtieňov béžovej, až po jemne priesvitné, do ružova ladené nechty na spôsob francúzskej manikúry. Ak chcete vyniknúť, vyskúšajte miesto lesklého povrchu matný.
Alternatívou k nude odtieňu sú aj **metalické matné laky**, ako čiernostrieborná, zlatá či bronzová. Ani túto jeseň neobišla naprázdno nesmrteľná **červená** – pozor, tento rok jej **odtieň pripomína tmavú krv**.
**Zdobenie** je nielen povolené, ale dokonca žiadané – najmä kryštáliky či metalické prúžky. Štýl ombré tak pomaly odznieva s poslednými letnými lúčmi slnka.