Klik- klinik pomáha: Neverím žiadnym diskusným fóram

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Prinášame vám konkrétny príklad toho, čo spravila Zuzana, keď jej problém so zarastajúcim nechtom na nohe prešiel do akútneho zápalu a ona nemohla chodiť.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej klinikywww.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Asi pred rokom som mala problém s palcom na nohe. Neustále mi zarastal jeden necht. Nechcelo sa mi ísť k lekárovi a tak som si len tak googlila, čo by mi mohlo pomôcť. Vyskúšala som asi všetky babské rady. Keď sa mi noha až tak zapálila, že som nemohla chodiť, tak som si poriadne nadávala, kde som mala rozum....Bohužiaľ, u nás na dedine nie je ani obvodný lekár, nemám auto a keďže žijem sama, ani ma nemal kto k lekárovi zaviezť. Ani neviem kedy sa mi na obrazovke objavila reklama na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/).** Len tak zo zvedavosti som si tam klikla a vyskúšala som napísať jednému chirurgovi. Nohu som odfotila, napísala som mu, ten mi poradil, čo mám s nechtom robiť a kupodivu mi to pomohlo. Som veľmi vďačná, lebo pri predstave ako obvolávam a prosím všetkých svojich známych kvôli odvozu k lekárovi, mi nebolo najlepšie._

Zuzana

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.