Klik-Klinik pomáha: Bojím sa, že mi je neverný

Iveta nie je jediná, kto sa obáva o svoj vzťah. Nevera je , žiaľ, častou súčasťou vzťahov. Aj v týchto otázkach sa môžete obrátiť na odborníkov z Klik-Klinik.

Bojím sa, že mi je neverný Zdroj: Shutterstock.com

V marci 2014 sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

Žijem s priateľom už rok a pol. Veľmi som sa do neho zaľúbila a asi tak ako v každom vzťahu, aj my sme si prešli tým zamilovaným obdobím, kedy máte pocit, že celý svet je krásny, ružový a tešíte sa z každej maličkosti, ktorú spolu zažívate. Pred niekoľkými mesiacmi však priateľ začal pracovať v Rakúsku a chodieva tam pravidelne na týždňovky, niekedy aj na dlhšie. Teším sa, že má prácu, ktorá ho baví, v ktorej sa môže rozvíjať a je v nej platovo dobre ohodnotený. Na druhej strane mám však pocit, že tým náš vzťah trpí. Neviem si zvyknúť, že pri mne nie je, som nervózna, keď mi nedvíha telefón a prepadá ma panika, že si tam našiel inú, s ktorou ma podvádza. Večer mám už problém aj zaspať, ako musím stále nad tým rozmýšľať a keď sa s ním chcem o tom porozprávať, väčšinou sa vždy pohádame. Som už z toho zúfalá a rozhodla som sa poradiť s psychológom v Klik-Klinik. Našla som odborníka, ktorému sa môžem zdôveriť a ktorý mi ukázal cestu akou sa vydať, aby bol vzťah s priateľom opäť harmonický. Ďakujem.

Iveta

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.