Darujte zamestnancom kupóny na konzultáciu v Klik-Klinik

Určite ste už rozmýšľali nad tým, aké nové benefity by ste mohli zabezpečiť pre zamestnancov. Dať im viac dní voľna? Prispievať na dôchodkové sporenie alebo vzdelávanie? Zorganizovať firemnú akciu?

kupony_klik_klinik Zdroj foto: Redakcia Zdravie.sk

Možností je niekoľko a úlohou každého správneho šéfa je využiť rôzne výhody pre zamestnancov a postarať sa tak o ich pohodu, motivovať ich a ukázať im, že je s ich prácou spokojný.

Ruka v ruke so zamestnaneckými benefitmi ide budovanie imidžu zdravej a modernej firmy. Dnes už nie je ničím výnimočným, že sa ľudia o svoje zdravie zaujímajú čoraz intenzívnejšie, denne hľadajú informácie ako byť fit a nezanedbávajú ani pravidelné preventívne prehliadky.

Spoločnosti, ktoré si vážia svojich nenahraditeľných členov tímu sú si tohto trendu vedomé a prispievajú k starostlivosti o ich zdravie, a to nie len jednorázovo, ale pravidelne.

Ak chcete, aby aj vaša firma bola ZDRAVOU FIRMOU a hľadáte nový zdravotný benefit, darujte zamestnancom kupóny na konzultáciu v Klik-Klinik v hodnote 10 EUR a s platnosťou 1 rok.

A prečo by ste si mali vybrať práve takýto benefit?

    1. Zdravie vašich zamestnancov vám proste nie je ľahostajné.
    1. Chce, aby aj vaša firma bola konečne zdravou firmou.
    1. Potrebujete mať zdravého zamestnanca, ktorý pracuje naplno a nefláka sa lebo je chorý.
    1. Preferujete cenovo atraktívny benefit.

Internetová klinika www.klik-klinik.sk ponúka možnosť riešiť zdravotné problémy jednoducho, diskrétne a bezpečne. Online poradenstvo už poskytuje viac ako 240 odborníkov, ktorí pokrývajú široké spektrum špecializácií od všeobecných lekárov pre deti, dorast a dospelých až po odborníkov z oblasti kardiológie, neurológie, chirurgie, gynekológie, psychológie a mnohých ďalších. Na jednom mieste je tak možné získať odborné poradenstvo a usmernenie pri riešení zdravotných problémov.

Viac informácií o kupónoch na konzultáciu v Klik-Klinik a kontaktný formulár pre vaše otázky nájdete TU.