Dosiahnite dokonalý vzhľad ako Victoria Beckham

Známa módna ikona má nabitý program každý deň, popri pracovných povinnostiach zvláda aj rodičovské povinnosti a vždy vyzerá na verejnosti oddýchnuto a sviežo. Prezradila svoje beauty tipy a triky, ktoré aplikuje každé ráno na dosiahnutie dokonalého vzhľadu. Nechajte sa inšpirovať.

Victoria Beckham zdroj: Shutterstock.com

Ako vyzerať sviežo každé ráno?

Sú dni, keď ani tona make-upu nepomôže zakryť kruhy pod očami a vy okrem toho, že ste unavené, pri pohľade do zrkadla zostanete aj nervózne. Skúste sa zamerať na vašu pokožku a jej potreby, a uvidíte, že budete potrebovať minimum líčidiel každé ráno a budete vyzerať skvelo a sviežo.

Dýchajte

Aby ste vyzerali každé ráno sviežo a prebudené, musíte sa v prvom rade naozaj prebudiť a vstať z postele. Väčšina ľudí siahne po káve hneď z rána (najmä zo zvyku). Je možné, že káva vám naozaj pomáha, ale vyskúšajte miernejšiu alternatívu, napríklad esenciálne oleje. Zaobstarajte si do bytu aróma difuzér a nadýchajte sa hneď z rána vašej obľúbenej vône. Pôsobí to veľmi dobre na pleť aj na telo.

Naštartujte vašu pleť

Ak bude mať vaša pokožka zdravú farbu, predídete unavenej pleti. Tento efekt získate buď vďaka 30-minútovému kardiu – na čo predpokladáme, že každé ráno nemáte priestor ani čas – alebo vďaka vyživujúcim maskám, ktoré stačí aplikovať na tvár, nechať pôsobiť pár minút kým si spravíte účes a naraňajkujete sa. Je to skvelý multitasking hneď z rána a vaša pleť bude vyzerať zdravo a oddýchnuto.


Prečítajte si aj:

Soňa Skoncová vám poradí, ako sa udržiavať vo forme

Prírodný liek na oči

Ak ste boli hore celú noc a strávili ste ju buď nad prácou, alebo na oslave, vaše oči budú ráno unavené a krvou podliate. Môžete použiť samozrejme kvapky do očí, ale prírodná metóda, ktorá skvele zaberie, je uhorka. Nakrájajte si plátky uhorky a zakryte ním vaše oči. Nechajte pôsobiť 5 minút. Uhorka má antioxidačné účinky, pomáha pri podráždenom oku a jeho teplota tiež zmierňuje zápal.

Zredukujte kruhy pod očami

Pri nedostatku spánku a oddychu vás ako prvé prezradia vaše oči. Použite preto masku určenú na oči, alebo si pospite ešte 10 minút ak máte na to priestor. Takisto môžete siahnuť po prírodnej alternatíve čím sú čajové sáčky. Vložte použité sáčky, ideálne zeleného čaju, do chladničky na 30 minút a potom si ich položte na oči. Za 15 minút budete mať zdravé a rozžiarené oči bez opuchu.

Dokonalý make-up za 5 minút

Ak ste prebrali vašu pokožku k životu, ostáva už len pár minút na to, aby ste si naniesla na tvár minimálne množstvo make-upu na rozžiarenie pleti. Známa modelka a speváčka Victoria Beckham, ktorá má nabitý harmonogram denno-denne a popri pracovných povinnostiach sa stará aj o rodinu, nahrala na Youtube krátke video, kde prezradila svoje rýchle ranné rituály. Jej vizáž vyzerá vždy dokonale. Aby ste dosiahli výsledok ala Victoria, stačí ak si nanesiete na horné očné viečko tmavšie tiene a svetlejší odtieň do vonkajšieho kútika. Následne ich rozotrite tak, aby sa farby zliali do seba a tým dosiahnete dokonalý dymový efekt. Čiernou ceruzkou si ešte olamujte oko zospodu pre dokonalý vzhľad. Zostáva už len nanesenie maskary, zvýraznenie líčka a môžete žiariť celý deň.


Prečítajte si aj tento článok:

Soňa Skoncová vám poradí, ako sa udržiavať vo forme