NOVÁ medzinárodná internetová klinika KLIK-KLINIK

Po vyše 2 rokoch úspešného fungovania prichádza vylepšená internetová klinika a s ňou aj niekoľko zmien.

Klik-klinik.com Zdroj: www.klik-klinik.com

24. októbra 2016 sme oficiálne spustili novú verziu internetovej kliniky WWW.KLIK-KLINIK.COM. Nie, nepomýlili sme sa – odteraz fungujeme s novou koncovkou ".COM".

S tým súvisí aj druhá novinka a tou je možnosť nastavenia anglického jazyka na stránke. Každý odborník si môže nastaviť zobrazovanie svojho profilu aj v angličtine a jednotlivé texty na celej stránke si tak budú môcť prečítať aj zahraniční užívatelia, keď sa budú chcieť poradiť v otázkach zdravia.

Našou víziou je do projektu zapojiť aj zahraničných odborníkov a sprostredkovať vám tak možnosť kontaktovať špecialistov, ktorých nemáte možnosť navštíviť osobne. Ak poznáte odborníkov, ktorí by mali byť súčasťou projektu online služieb v Klik-Klinik, pošlite im link na našu stránku www.klik-klinik.com a odporučte im, aby nás kontaktovali.

Služba Konzultácia a Komunikácia

Každý odborník môže poskytovať službu Konzultácia a službu Komunikácia. Konzultáciu (na stránke kliknite na KONZULTUJTE SO ŠPECIALISTAMI) využite v prípade, že potrebujete získať odborné lekárske poradenstvo aj od špecialistu, ktorého nenavštevujete, resp. ste osobne nestretli. Môžete si vybrať Základnú alebo Komplexnú konzultáciu.

Komunikácia (na stránke kliknite na KONZULTUJTE S VAŠIM ODBORNÍKOM) slúži na kontaktovanie vášho vlastného lekára, ktorého navštevujete a ktorý si o vás eviduje zdravotné záznamy. V prípade, že do služby ešte nie je zapojený, dajte nám o ňom vedieť na info@klik-klinik.com a my ho budeme kontaktovať.


Projekt www.klik-klinik.com vznikol na platforme portálu ZDRAVIE.sk, ktorý je v súčasnosti najnavštevovanejším portálom v oblasti zdravia na Slovensku. Ide o kvalitatívne novú službu, ktorá má pozitívny ohlas nielen zo strany pacientov, ale aj lekárov. Lekári pokrývajú široké spektrum špecializácií od všeobecných lekárov pre deti, dorast a dospelých až po špecialistov z oblasti kardiológie, neurológie, pneumológie, alergiológie a ďalších. Na jednom mieste tak pacienti môžu získať odbornú radu a usmernenie pri svojich zdravotných ťažkostiach, ale aj ďalší odborný názor v súvislosti s konkrétnou diagnózou, či medicínskym postupom. Ide zároveň aj o ďalšiu z možností konzultácií odborníkov v prípade raritných alebo nejednoznačných diagnóz.

Služby na www.klik-klinik.com si hradí klient sám. Ceny za konzultácie si určujú lekári prostredníctvom svojho profilu a odvíjajú sa od rozsahu konzultácie. Rovnako tak aj čas na zaslanie odpovede. Pri rozsiahlejších konzultáciách, ktoré vyžadujú osobitý čas na preštudovanie všetkých dostupných informácií, sa čas na odpoveď môže predĺžiť.